Laatste nieuws:
Crokinole huldiging Europees kampioenschap Volksvriend 2018 - (c) Noordernieuws.be 2018 - HDB_7647u

Europese Kampioenen Crokinole gehuldigd

Op 28 april werden Bert Costermans en Dennis Vrints de eerste Europese Kampioenen Crokinole in het Hongaarse Boedapest. Uiteraard hebben wij hier al aandacht aan besteed. Een huldiging van de kampioenen was dan ook op zijn plaats. Vrijdag 22 juni was het zover en was er een suprise party voor de kampioenen georganiseerd.
Verassing

In Café Volksvriend in Essen Wildert waren, familie, vrienden en Crokinole-liefhebbers bijeengekomen. In de weken vooraf zijn er zoveel mogelijk vrienden, familieleden en supporters op de hoogte gebracht van de huldiging. Dit zonder dat de heren ook maar iets wisten. Ze waren dan ook aangenaam verrast toen zij als helden door een bomvol cafe werden onthaald.
“Dit hadden we niet verwacht,” glundert Dennis, “We zouden met z’n vieren wat gaan eten. Ik had niet eens door wat er gebeurde toen iedereen begon te juichen toen we binnenkwamen. We zagen allemaal mensen die hier normaal nooit komen! Zelfs toen ik de auto van mijn zus met zijn speciale belettering op de parking zag staan viel de frank nog niet. Totdat het tot me doordrong dat als die mensen hier voor ons waren. Wat een geweldige ervaring! Hier zijn we echt superblij mee.”

Toepasselijk cadeau

Tijdens het kampioenschap hadden Dennis en Bert al laten weten dat de Hongaarse Crokinoleborden van geweldige kwaliteit waren. Dé reden om er eentje over te laten komen en cadeau te doen. Net als de nostalgische voetbalshirts met hun naam er op.

VL & LB

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook98
Twitter
Follow Me
Tweet