Laatste nieuws:
Essense landbouwers trakteren zorgsector met lekkers van bij ons

Essense landbouwers trakteren zorgsector met lekkers van bij ons

De landbouwers van Essen stonden met lekkere, lokale producten aan de deur bij woonzorgcentra De Bijster en Sint-Michaël. Zo willen zij het personeel bedanken voor hun inspanningen het afgelopen jaar. Met hoeveproducten zoals vlees, eieren, melk en kaas steken de landbouwers het zorgpersoneel een hart onder de riem. Ze willen hen deze eindejaarsperiode iets extra aanbieden.

Deze tijden zijn voor iedereen vervelend en moeilijk. Er zijn weinig sociale contacten, vrienden en familie zijn op afstand, testen, quarantaines… Het personeel van rust- en verzorgingstehuizen, zorginstellingen… moet dit grotendeels opvangen, hun werk blijven doen én regelmatig getest worden. Ze werken al maanden erg hard om deze coronapandemie het hoofd te bieden.

De landbouwers schenken dit niet alleen aan de zorg- en verpleegkundigen, maar ook aan de poetshulpen, arbeiders en administratieve diensten van de woonzorgcentra. De bewoners krijgen bovendien een warme chocomelk. De landbouwers van Essen hopen, samen met iedereen, dat 2021 een beter jaar mag worden!

Deze actie is een initiatief van de Bedrijfsgilde Essen.

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook86
Facebook
Twitter