Laatste nieuws:
Essenaren zetten zich in voor de warmste week

Essenaren zetten zich in voor De Warmste Week

Heel wat Essenaren zetten zich naar aanloop van De Warmste Week van Studio Brussel in voor een goed doel. Allemaal hebben ze een goede reden om dat te doen. De heksen van Essen hebben alvast iets supertof bedacht voor het Kinderkankerfonds. Op 15 december kan je meestappen in het Heksenspoor aan het Karrenmuseum. Opperheks Pitta Half Elf legt uit.

Laatste heksen van Essen

De laatste twee eeuwen zijn er veel kennis en oude gebruiken van heksen verloren gegaan. Wij, de laatste heksen van Essen, brengen deze folklore op een humoristische manier terug. Wij hopen dat er veel dappere mensen in Essen wonen die de tocht aandurven. Als er 201,5 warmbloedige mensen komen opdagen, dansen wij die nacht vrolijk rond de toverpot.

Volbreng 13 opdrachten

Tijdens de zoektocht zijn er 13 opdrachten die voor een heksenkenner poepsimpel zijn. Onderweg krijg je dampende, betoverende heksensoep. Dit brouwsel verwarmt je lijf en bezorgt je hersenspinsels. Eigenschappen die je nodig hebt om in het spoor van een heks te stappen: dapper, onversaagd, kwiek, eigenwijs en vrank en vrij zijn.

Kinderkankerfonds

Heb je een warm hart en ben je een beetje nieuwsgierig? Vlieg dan op 15 december met je hele familie naar het Karrenmuseum. Inschrijven doe je voor slechts 5,00 euro via VVV De Tasberg. Je kan op avontuur vertrekken vanaf 15.00 uur. De opbrengst gaat naar het Kinderkankerfonds.

Nog meer warme acties

Ontdek alle warme acties uit Essen op https://dewarmsteweek.stubru.be/acties.

Meer info?
03 677 19 91 – info@vvvessen.be

Bron: gemeente Essen
Foto: Noordernieuws.be

Facebook14
Facebook
Twitter
Visit Us