Laatste nieuws:
essen-zet-haar-muts-op-tegen-kanker

Essen zet haar muts op tegen kanker

Mocht je het nog niet weten, er is een fantastisch initiatief op poten gezet in onze gemeente: Essen For Life. Met allerlei acties wordt er geld ingezameld voor het Kinderkankerfonds.

Kindershow op 23 december
Op 23 december is er in Essen een slotshow in de Heuvelhal. Om 18.30 uur is er een kindershow en om 20.00 uur neemt Het Keldertrapke het over en is er een uniek optreden van discobar ‘Ons Kinnekes’. Er worden plaatjes gedraaid en de enige dresscode is de unieke Essen for Life muts. Iedereen is uiteraard welkom op de slotshow in Essen.

Kinderkankerfonds
Op het einde van de avond weten we hoeveel Essen ingezameld heeft voor het Kinderkankerfonds. Zondag 24 december gaat een gesponsorde bus naar De Schorre in Boom en geeft de ambassadrice van de actie, Alex Van Hooijdonk, de cheque af aan Music For Life.

Gemeente steunt de actie
Het gemeentebestuur van Essen draagt haar steentje bij. We kochten 350 Essen For Life badges aan voor een bedrag van 1050 euro en geven logistieke ondersteuning voor de slotshow. Tussen 19 en 23 december dragen de personeelsleden met trots de badges.

Meer info over de acties? www.essenforlife.be

Bron en foto: gemeente Essen

JH

Facebook2
Facebook
Twitter
Visit Us