Laatste nieuws:
Esbac geeft iedereen een kampioenengevoel bij G-basketinitiatie uitgelicht

Esbac geeft iedereen een kampioenengevoel bij G-basketinitiatie

G-gym Gympuls probeert elk jaar nieuwe sporten uit, met als doel: samen een nieuwe sport ontdekken en andere sportclubs motiveren om hun sportaanbod uit te breiden naar G-sport.

“Basket stond al jaren op het verlanglijstje van onze G-gymmers”, zegt trainster Brigitte van Aert (Gympuls). “Dankzij een goede samenwerking met Joris Van Mol en zijn trainer collega’s kregen onze G-gymmers de kans om echt te leren basketten!”

Esbac geeft iedereen een kampioenengevoel bij G-basketinitiatie2

Na leuke tikspelletjes was iedereen goed opgewarmd en mochten ze met echte basketballen gaan trainen. Er werd gedribbeld, gegooid… en vooral veel gescoord, tot groot plezier van iedereen. Op het einde van de training kreeg iedereen een prachtige medaille, dit maakte het kampioengevoel helemaal compleet. Geef mensen kansen, ze zullen je verbazen…
Dankjewel Esbac voor deze kans!

Esbac geeft iedereen een kampioenengevoel bij G-basketinitiatie3

Door te samen met ons G-gymteam de nieuwe sport te proberen, geven we hen de kans om met eigen vertrouwde trainers en met hun vriendjes samen een nieuwe uitdaging aan te gaan. Het is voor hen dan minder eng om iets nieuws te proberen en de andere sportclub kan zien dat kinderen met een beperking veel meer kunnen dan sommige denken. Alles draait om kansen krijgen, zodat ze kunnen tonen dat zij heel veel in hun mars hebben.

BVA

Facebook76
Facebook
Twitter