Laatste nieuws:
Eindmeet in zicht voor vaccinatiecentrum Noorderkempen

Eindmeet in zicht voor vaccinatiecentrum Noorderkempen

Vaccinatiecentrum Noorderkempen sluit de deuren definitief in oktober. Het centrum maakt zich op voor een eindspurt om de laatste inwoners van regio Noorderkempen te vaccineren. Wie nog een vaccin wil, bevestigt dus zo snel mogelijk de afspraak.

Iedereen uitgenodigd

“Inmiddels werd iedereen uitgenodigd. Ook wie bijvoorbeeld zijn eerste afspraak niet aanwezig kon zijn, kreeg intussen een tweede kans. De codes voor een tweede afspraak zijn ook verlengd geldig, dus iedereen kan nog aan de beurt komen”, zegt Cindy De Roeve, programmamanager van het Vaccinatiecentrum Noorderkempen.

Per brief en digitaal

De laatste uitnodigingen werden per brief bezorgd in de weken van 9 en 16 augustus. Je vindt de uitnodiging ook digitaal terug via mijnburgerprofiel.be (vanaf 18 jaar), of via myhealthviewer.be (voor kinderen onder 18 jaar via de ouders). Bevestig of verplaats je afspraak dus zo snel mogelijk, want het centrum sluit binnenkort de deuren.

Voor een eerste prik Pfizer kan je tot 18 september terecht, voor een tweede prik Pfizer heb je tot 9 oktober de tijd. Voor Johnson is het laatste prikmoment 11 september, voor Astra Zeneca is dat 8 september.

Kom op tijd

“Het bevestigen van de afspraak en dan op het afgesproken uur komen, is heel belangrijk. De openingstijden worden beperkter. Wie te laat komt, zal wellicht voor een gesloten deur staan”, voegt Cindy nog toe.

Lukt het niet om je afspraak te bevestigen of verplaatsen? Contacteer dan het callcenter op het nummer 0800 59 056. Zij zijn elke weekdag van 9-16 uur bereikbaar.

INFO: www.vaccinatienoord.be

Bron: gemeente Wuustwezel
Foto: Pixabay

Facebook58
Facebook
Twitter