Laatste nieuws:
Eindelijk weer kermis in Kapellen

Eindelijk weer kermis in Kapellen

Liefhebbers van de botsauto’s, eendjes vissen, lunaparken, smoutebollen en lacmans hebben er drie jaar moeten op wachten. Maar vanaf zaterdag 30 juli 2022 tot en met dinsdag 2 augustus palmen de kermisattracties opnieuw het Marktplein en de Silvesterdreef in Kapellen in.

Pop-up-café

Wie een bezoekje brengt aan de kermis, die alle dagen geopend is van 14 tot 23 uur, moet zeker niet omkomen van de dorst. Het gemeentebestuur voorziet een popup-café op het Marktplein.

Extra attracties

Vooral genieten van de ambiance, die velen door corona moesten missen, is de boodschap. Maandagavond zorgen De Romeo’s op het Marktplein voor extra sfeer. In plaats van het traditionele vuurwerk in het gemeentepark, dat wegens brandgevaar niet doorgaat, brengen zij hun beste hits op het podium om 20.30 uur. In afwachting warmt Push vanaf 19 uur het publiek op. De toegang is gratis. De laatste dag van de kermis, dinsdag 2 augustus, kunnen kinderen tussen 6 en 12 jaar vanaf 13.30 uur deelnemen aan het Trottinettenfeest. Je rijdt (zonder competitie) met een step of trottinet op een afgesloten parcours. Deelnemen is gratis en iedereen krijgt een leuke herinnering mee naar huis. Er zijn trottinetten ter beschikking, maar breng gerust zelf je step of trottinet mee. Afspraak om 13.30 uur aan café De Volksvriend, Essenhoutstraat 103.

Aansluitend aan het Trottinettenfeest wordt vanaf 17.30 uur ‘de Kapelse Sprint’, wielerwedstrijden voor heren en dames georganiseerd, met start op de Hoevensebaan.

Foto: Pixabay

MLH

Facebook44
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken