Laatste nieuws:
2e Crokinole Tornooi Essen-Wildert 24-4-2022 - Noordenrieuws.be 32c

Eindelijk kan tweede Crokinole tornooi doorgaan!

Het eerste Crokinole tornooi werd in 2019 gehouden. Vanwege het instant succes werd meteen beslist om in 2020 een tweede tornooi te organiseren.

Er werd vroeg met de organisatie begonnen en alle ploegen waren al ingeschreven, toen corona zijn intrede deed en alles moest worden afgelast. Maar nu, na drie jaar is het zover! Het tweede Crokinole tornooi gaat door en wel op zondag 24 april en er kan nog steeds op ingeschreven worden.

Ton van Overveld trofee

Deelname kost €10,- per ploeg. De eerste drie ploegen worden beloond met een trofee en de winnende ploeg wint ook de wisselbeker, ter ere van Ton van Overveld. Ton van Overveld, die in 2018 overleed, was een fanatieke speler van dit Canadese bordspel. In nagedachtenis van zijn liefde voor het spel en het feit dat hij een graag gezien persoon was, heeft de organisatie de wisselbeker van het tornooi zijn naam gegeven. In 2019 ging de wisselbeker naar de ploeg BasMar & Co met de spelers Marko van Gils en Sebastian Veraard. Als deze drie maal gewonnen wordt door dezelfde ploeg, mag deze de beker houden.

Affiche 2e Crokinole Tornooi Essen-Wildert 24-4-2022 - Noordenrieuws.be

Inschrijvingen

Doe ook mee aan dit vrolijke en leuke tornooi en schrijf je in via de website https://www.wct-wildertcrokinoleteam.be/ Dat kan tot en met zondag 17 april. Daar vind je ook alle inlichtingen en het spelreglement.

Wanneer: zondag 24 april, 13:00-18:00
Waar: Parochiezaal ‘Den Baptist’, Sint-Jansstraat 146, Essen-Wildert

NN

Facebook9
Twitter
Follow Me
Tweet