Laatste nieuws:
Einde werken waterproductiecentrum Kapellen in zicht

Einde werken waterproductiecentrum Kapellen in zicht

Het waterproductiecentrum van Kapellen produceert Pidpa drinkwater van topkwaliteit voor o.a. de gemeenten Kapellen, Stabroek en Kalmthout. In februari 2022 werden hier verbeteringswerken gestart om deze productie-installaties verder te optimaliseren.

Kleurverschil

Vanzelfsprekend zet Pidpa de inwoners van Kapellen, Stabroek en Kalmthout gedurende deze werken niet zonder water. Zij gebruiken tijdelijk water van het waterproductiecentrum in Essen. Zo kan iedereen ononderbroken blijven genieten van het heerlijke kraanwater. Dat water, afkomstig uit Essen, vertoont – in vergelijking met het water uit Kapellen- een kleurverschil, wat het gevolg is van de verschillende ondergrond waaruit dit water wordt gewonnen. Een licht kleurverschil maar nog steeds drinkwater van dezelfde topkwaliteit. Hier was de laatste weken enige commotie over, maar er is dus geen enkele reden om zich zorgen te maken!

Begin juli worden de werken aan het waterproductiecentrum van Kapellen beëindigd en kunnen de inwoners van o.a. de gemeenten Kapellen, Stabroek en Kalmthout opnieuw genieten van hun ‘oude’, vertrouwde drinkwater.

Bron: gemeente Stabroek
Foto: Pxhere

Facebook21
Twitter
Follow Me
Tweet