Laatste nieuws:
Einde interessante, veelzijdige fotoreportage Kammenstraat

Einde interessante, veelzijdige fotoreportage Kammenstraat

De werken in de Kammenstraat naderen rap hun einde. Daarom stopt vandaag na heeeeeeel veel foto’s de fotoreportage van deze werken.

Het is een toffe, warme buurt waar het superleuk was om foto’s te maken en klusjes te doen. Ik heb er alvast van genoten. Jullie kunnen vanaf nu genieten van je mooie straat, maar stiekem ben ik wel een beetje jaloers.

Parking Hemelrijk

Ook de laatste klinkers zijn gelegd en de aansluiting met de Stationsstraat is een feit. De parking in de Hemelrijkweg mag nog niet in gebruik genomen worden, want deze heeft een goede regenbui nodig om alles goed vast te leggen. De afwerkingen gaan volgende week nog verder.

Dankwoord

Werner van Peer, bedankt om me mee op sleeptouw te nemen doorheen de werken. Voor ieder vriendelijk woord: iedereen bedankt! Ook mijn grote dank voor de arbeiders om zo vaak en geduldige model te staan en aan de gemeente Essen voor de kans een reportage te mogen maken op de werf.

Foto’s doorheen de werken

Nagenieten van de foto’s kan je op http://esseninbeeld.2910essen.info/hkeib/

Feestelijke opening

En nu feesten maar! De festiviteiten op zondag 19 juni beginnen om 15:00. Tussen 15:00 en 17:00 trakteert de gemeente op hapjes en drankjes van de plaatselijke horecazaken.

Machteld Verrycken

Facebook21
Twitter
Follow Me
Tweet