Laatste nieuws:
Eerste World Art Forum met Jorg Van Daele gigantisch succes
Jorg met vertegenwoordigers van het parlement

Eerste World Art Forum met Jorg Van Daele gigantisch succes

Het eerste World Art Forum in Cairo, Egypte was een gigantisch succes en de bekende kunstenaar Jorg Van Daele fungeerde er als curator!

Eerste World Art Forum met Jorg Van Daele gigantisch succes

150 kunstenaars uit dertig landen

Het evenement, dat werd gehouden in het museum voor Civilisatie, werd door duizenden bezoekers bezocht, waaronder politici, ambassadeurs en vele hoogwaardigheidsbekleders. 150 kunstenaars uit dertig landen stelden hun werk tentoon. Jorg selecteerde dertien artiesten uit negen landen. “Het gedeelte waar ik zelf voor verantwoordelijk was, werd door de meeste als het mooiste van het evenement beschouwd”, vertelt Jorg trots. “Ik heb talloze interviews gegeven, waaronder twee voor de televisie, met daarbij een live interview in de ochtendshow van ‘Nile TV’.

Toekomstige samenwerkingen

“Studenten hebben het World Art Forum massaal bezocht, dat was geweldig. Er zijn ook veel contacten gelegd voor toekomstige samenwerkingen. Onder andere met ‘Saphira & Ventura Gallery’, die vestigingen heeft in New York en Sao Paulo. Het was voor mij een enorme eer om België en mijn New Yorg Gallery te mogen vertegenwoordigen in het mooie Egypte. Met mijn New Jorg Gallery vertegenwoordigde ik dertien internationale artiesten. Te weten Francis Borghys en Manu De Mey (België), Andrea Penz (Oostenrijk), Arlindo Alvarez (Portugal), Jovana Kolic (Servië), Justyna Warwas (Polen), Lalo Sanchez Valle (Mexico), Maria Balea en Marinela Asavoaie (Roemenië), Olka Art (Canada), Petra Amtsberg (Duitsland), Ping Frederiks (Nederland) en Jorg Van Daele zelf.”

Foto’s: Jorg Van Daele

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.