Eerste gezamenlijke viering huwelijksjubilea in Wuustwezel

Eerste gezamenlijke viering huwelijksjubilea in Wuustwezel

Gisteren werd in de gemeente Wuustwezel de Wuustwezelse huwelijksjubilea gevierd. Dit gebeurde in een een gezamenlijke huldiging. 35 koppels werden getrakteerd op een lunch in restaurant Napoleonshoeve in het bijzijn van het schepencollege.De 70 jubilarissen werden ontvangen in de Napoleonshoeve voor een gezellig samenzijn en een lunch aangeboden door het schepencollege. Burgemeester Dieter Wouter (CD&V) ontving hen in de tuin en huldigde hen met een speech. Er werden van elk koppel foto’s genomen die zij als aandenken ontvangen. Velen onder hen kennen elkaar ongetwijfeld nog (van vroeger) aangezien verschillende koppels op dezelfde dag gehuwd zijn.

Enkele weetjes

  • Er waren 35 koppels aanwezig van potentieel 51. Het gaat om zij die huwden tussen januari en juli. In het najaar volgt een nieuwe viering voor de jubilarissen die trouwden tussen augustus en december.
  • 30 koppels vieren hun gouden bruiloft (50 jaar getrouwd), 3 koppels vieren hun diamanten bruiloft (60 jaar getrouwd) en 2 koppels vieren hun briljanten bruiloft (65 jaar getrouwd).
  • 4 van de aanwezige koppels delen dezelfde trouwdatum: 7 juli 1973. Drie koppels huwden op 20 juli 1973.
  • 13 koppels trouwden in juli 1973, de populairste huwelijksmaand tijdens deze viering.

Bron en foto’s: Gemeente Wuustwezel

Facebook40
Twitter
Follow Me
Tweet