Eenrichtingsverkeer rond begraafplaats2

Eenrichtingsverkeer rond begraafplaats

Net als de voorgaande jaren is met Allerheiligen een verkeerscirculatieplan van kracht aan de begraafplaats in Kapellen-centrum.

Onderstaande tijdelijke maatregelen gelden op dinsdag 1 november, uitsluitend overdag. Niet alleen om een gebrek aan parkeerplaatsen op te vangen, ook om foutparkeren tegen te gaan.

Eenrichtingsverkeer rond begraafplaats3

In de Heidestraat wordt tussen de Korte Spelierlaan en de rotonde aan Heidestraat-Noord/Heidestraat-Zuid eenrichtingsverkeer ingevoerd, in de rijrichting van de rotonde. Zo kan er niet alleen worden geparkeerd op de bestaande parkeerstrook, maar kan ook het rijvak tussen de Korte Spelierlaan en Petrus Stokmanslaan richting rotonde als parkeerstrook worden gebruikt.

Verder wordt tijdelijk eenrichtingsverkeer ingevoerd in:

-Heidestraat-Noord, van de rotonde naar de Wolvenbosdreef;
-Wolvenbosdreef, van Heidestraat-Noord naar Nieuwelaan;
-Nieuwelaan, van Wolvenbosdreef naar Korte Spelierlaan;
-Korte Spelierlaan, van Nieuwelaan naar Heidestraat.
-Het verkeer richting Kapellen-centrum wordt vanuit de Heidestraat-Zuid en de Heidestraat-Noord naar de Heidestraat geleid via Heidestraat-Noord, Wolvenbosdreef, Nieuwelaan en Korte Spelierlaan.

De begraafplaats is open van zonsop- tot zonsondergang.

Het is tussen 29 oktober en 3 november sowieso niet de bedoeling grafzerken te reinigen of te herstellen. Dit uit respect voor de andere bezoekers in deze rouwperiode.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pixabay

Facebook13
Twitter
Follow Me
Tweet