Laatste nieuws:
Eénrichtingsverkeer rond begraafplaats

Eénrichtingsverkeer rond begraafplaats

Rond de begraafplaats Centrum wordt op 1 en 2 november eenrichtingsverkeer ingevoerd. Net als de voorgaande jaren is met Allerheiligen en Allerzielen een verkeerscirculatieplan van kracht aan de begraafplaats in Kapellen-centrum. Niet alleen om een gebrek aan parkeerplaatsen op te vangen, ook om foutparkeren tegen te gaan.

Onderstaande tijdelijke maatregelen gelden op woensdag 1 november en donderdag 2 november, uitsluitend overdag (van 7.00 tot 17.00 uur).

In de Heidestraat wordt tussen de Korte Spelierlaan en de rotonde aan Heidestraat-Noord/Heidestraat-Zuid eenrichtingsverkeer ingevoerd, in de rijrichting van de rotonde. Zo kan er niet alleen worden geparkeerd op de bestaande parkeerstrook, maar kan tussen Korte Spelierlaan en Petrus Stokmanslaan ook het rijvak richting rotonde als parkeerstrook worden gebruikt.

Verder wordt tijdelijk éénrichtingsverkeer ingevoerd in de:
-Heidestraat-Noord, van de rotonde naar de Wolvenbosdreef
-Wolvenbosdreef, van Heidestraat-Noord naar Nieuwelaan
-Nieuwelaan, van Wolvenbosdreef naar Korte Spelierlaan
-Korte Spelierlaan, van Nieuwelaan naar Heidestraat.

Het verkeer richting Kapellen-centrum wordt vanuit de Heidestraat-Zuid en de Heidestraat-Noord naar de Heidestraat geleid via Heidestraat-Noord, Wolvenbosdreef, Nieuwelaan en Korte Spelierlaan.

Bron: gemeente Kapellen
Foto: Pixabay

Facebook15
Facebook
Twitter
Visit Us