Laatste nieuws:
Dromen over daken - gratis infomoment 14 juni

Dromen over daken – gratis infomoment 14 juni

Antwerpen heeft 15 miljoen vierkante meter dak beschikbaar die mee kunnen dienen om van de stad de meest klimaatrobuuste stad van Vlaanderen te maken. Hoe die goudmijn ingeschakeld kan worden, ontdekt u op 14 juni tijdens Dromen over daken.

Op vrijdag 14 juni kan u als een van de eerste bezoekers de klimaatrobuuste dakplannen van Steinerschool Hibernia ter plekke ontdekken.

Deze school is één van de kandidaten uit het Stadslab2050-traject Klimaatrobuuste daken. Het voorbije jaar werkten zij intensief met een expertenpanel de plannen voor hun dak verder uit.

Van 19.30 uur tot 21.30 uur krijgt u tijdens een lezing met internationale sprekers meer uitleg over klimaatrobuuste daken en hoe die kunnen helpen om het veranderende klimaat het hoofd te bieden. De dakeigenaars die meedoen aan het Stadslab2050-traject Klimaatrobuuste daken, tonen hun ambitieuze plannen.

Kom inspiratie opdoen voor uw eigen groendak

Droom op vrijdag 14 juni mee over hoe u met uw eigen dak kan bijdragen aan een klimaatrobuuste stad.

Bent u eigenaar van een groot plat dak, dan vindt u op deze dag zeker een hele hoop inspiratie om zelf aan de slag te gaan.

Heeft u gewoon een klein dak en droomt u ervan om van een groener uitzicht te genieten of wil u weten hoe een groendak u een koeler gevoel bezorgt in de zomer, ook dan steekt u veel op tijdens deze lezing.

Praktisch

Vrijdag 14 juni 2019

Van 19.30 tot 21.30 uur met aansluitend een drankje op het dak

Gratis

Steinerschool Hibernia
Volkstraat 40
2000 Antwerpen

Schrijf u in voor het infomoment Dromen over daken

Inschrijven

Bron: Antwerpen.be
Foto: Interculture01

Facebook16
Facebook
Twitter
Visit Us