Laatste nieuws:
Dorpsdag Kapellen vanuit de lucht
Dorpsdag Kapellen vanuit de lucht

Dorpsdag: Kapellen vanuit de lucht

Bekijk Kapellen vanuit de lucht

Tijdens de Dorpsdag op 29 mei kan je gratis met een kraan tot 30 à 40 meter hoog.

De kraan wordt opgesteld op het pleintje aan de Antwerpsesteenweg-Vredestraat en gaat van 10.00 tot 19.00 uur onafgebroken op en neer. De kraan gaat telkens 30 à 40 meter hoog en elke tien minuten kunnen zo’n 10 personen mee naar boven. Zo kan je Kapellen-centrum en de Dorpsdag eens vanuit de lucht bekijken.

 

In totaal kunnen 500 mensen genieten van dit schouwspel. Let wel, voor de veiligheid moet je minstens 12 jaar oud én 1,50 meter lang zijn. Iedereen krijgt een harnas aan en een begeleider gaat mee naar boven.

 

Je moet ook wel op voorhand een ticketje afhalen én kan daarbij kiezen uit de nog beschikbare tijdstippen. Zo weet je om hoe laat jouw ‘ritje’ op 29 mei is.

  • Zo’n ticketje kan je voor het eerst afhalen op zaterdag 21 mei van 9.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek (Dorpsplein 15, gelijkvloers).
  • Zo’n ticketje kan je van maandag 23 mei 9.00 uur tot en met vrijdag 27 mei 12.30 uur ook – tijdens de openingsuren – afhalen aan de onthaalbalie van het Administratief Centrum (Antwerpsesteenweg 130, gelijkvloers).
  • Als er nog tickets over zouden zijn, kan je er op zondag 29 mei zelf nog afhalen in het Dorpsdag-secretariaat in de bibliotheek aan het Dorpsplein.

Let wel, je mag maximum 5 ticketjes per persoon afhalen.

Bron en foto: gemeente Kapellen

LS

Facebook
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us