Laatste nieuws:
Doedanani doet het toch

Doedanani doet het toch

Nieuwe zaalvoetbalploeg speelde gisteren zijn eerste match in Sportpark Hemelrijk en koppelde dit aan een leuke openingsreceptie voor sponsors en sympathisanten.

Enkele maanden geleden beslisten drie vrienden tussen pot en pint dat ze graag (terug) wilden gaan zaalvoetballen. Na veel lachen en fantaseren besloten ze hier effectief werk van te maken. Op hun to-do-lijst: spelers en sponsors zoeken, truitjes aankopen, inschrijven bij EZL (nvdr. Essense Zaalvoetbal Liga), truitjes laten bedrukken en, last but not least, een plan om met een glimlach mensen te verbinden. Inmiddels is hun checklist geschiedenis en kan het echte werk beginnen.

Doedanani

“De naam voor onze ploeg dekt de lading,” aldus Tim Willemijns (mede-oprichter). “De naam is voortgekomen uit een carnavalsnummer dat op ons lijf geschreven is. We dachten niet lang na en we deden het toch. Voor ons is Doedanani geen zaalvoetbalclub, geen vereniging maar een beweging. Wij willen het komend seizoen bewegen, samenzijn, plezier maken en andere ploegen en supporters een lach geven door onze vrolijke aanwezigheid,” zo luidt het.

Doedanani doet het toch2

21 Sponsors

U leest het goed, maar liefst 21 ondernemers tekenden in als sponsor voor de nieuwe zaalvoetbalploeg. Gewapend met een grote kennissenkring trokken de oprichters (Rob Van Den Bergh, Tim Willemyns, Mitch Theuns) op pad. Mensen verbinden & plezier maken is het motto van Doedanani. Iets waar alle sponsors ook heel hard in geloven. Café Onder den Toren, Aly Baba, Heco, Tatidesign, Privéhuis Dreamgirls, AU3, Supermarkt Essen, dVO, Van Geel Boekhouding, Fokus, Traiteur Annelies, Verbeke Gerdy, Frituur Voeten, Kapsalon Maxime, Jebo, Reflex, Chuck-it, Adrico, Bam, De Distel en Tuinwerken Lennert Nagels staan inmiddels allemaal te blinken op de spelerstenues. Het doel van de ploeg is om voor elk van deze sponsors persoonlijk iets terug te doen.

Doedanani doet het toch4

Meteen een overwinning

Maandagavond, 5 september om 19:00 klonk voor Doedanani het eerste fluitsignaal. Vol goede moed begonnen ze aan hun eerste match waarin zij het mochten opnemen tegen De Gouden Leeuw. Luidkeels aangemoedigd door de vele supporters slaagde topspits Lennert Nagels erin het 1ste doelpunt te maken. Kort daarna maakte de tegenpartij gelijk. Eén van de hoofsponsors, Aly Baba, kwam vervolgens tijdens de match de ploeg verrassen met eten. Zo konden de spelers hun verbruikte calorieën meteen aanvullen en werden ook de supporters getrakteerd op een welverdiend hapje. Dit wierp duidelijk zijn vruchten af. Doedanani ging met een 2-1 voorsprong de rust in. Na de welgekomen pauze ging het met een rotvaart. Lennert Nagels, Mitch Theuns en Koen Van Looveren schoten de bal nog in het doel van de tegenpartij. Zo kon Doedanani met een score van 1-4 zijn eerste match afsluiten en kon het feestje beginnen. Speciale vermelding voor toptalent Pieter ’t Hart die tijdens zijn allereerste match ook de aandacht naar zich toe trok met een schitterend inworp.

Openingsreceptie met aanwezigheidstombola

Onder luid applaus werden de spelers terug in de kantine verwelkomd. Voldaan sloot iedereen aan bij de openingsreceptie die de club had georganiseerd. De aanwezigen werden door de beweging getrakteerd en iedereen nam deel aan een aanwezigheidstombola. Er vielen heel wat mooie prijzen te winnen. Waardebonnen van AU3, Privéhuis Dreamgirls, Frituur Voeten en van kapsalon Maxime werden verloot. De hoofdprijs, een EI-phone, ging naar June.

Bedankt

Doedanani wil via deze weg graag zijn sponsors, spelers, supporters en sympathisanten bedanken. “Zonder jullie zou deze ploeg nog steeds een fantasie geweest zijn. Bedankt aan iedereen die hier deel van uitmaakt,” aldus Rob van den Bergh (mede-oprichter). To be continued.

Foto’s: Tim Willemijns

TW

Klik op de foto’s om een vergroting te zien en door te bladeren met de pijltoetsen of de muis. Druk ESC om af te sluiten.

Op de foto’s berust het auteursrecht. Neem contact met ons op als u een foto wilt gebruiken of laten afdrukken.

Facebook101
Twitter
Follow Me
Tweet