Laatste nieuws:
Doe jij al mee aan Burendag?
Doe jij al mee aan Burendag?

Doe jij al mee aan Burendag?

Elke laatste dinsdag van de maand mei is het “Burendag”. Inderdaad, op dinsdag 31 mei is het weer zover. Meedoen is heel gemakkelijk! Geen grote voorbereidingen, maar gewoonweg je stoel buiten zetten en een praatje slaan met je buren. Je kan uiteraard ook afspreken op een bepaalde plaats en uur in de buurt. Iedereen kan wat hapjes of een drankje voorzien en dan wordt het al snel een heel gezellige bijeenkomst!

Vraag je promopakket
Natuurlijk is het altijd leuk als Burendag mee op touw wordt gezet door een aantal mensen in de straat. Bovendien krijg je bij inschrijving, een ondersteunend pakket aangeboden vanwege de gemeentelijke Cultuurraad, Beweging.Net en Oxfam Wereldwinkel waarmee je het op 31 mei extra gezellig kan maken. In dit promopakket zitten onder meer flyers voor de buren, ballonnen en een kortingsbon bij de Wereldwinkel.

Inschrijven vóór 1 mei
Voel je je aangesproken? Twijfel niet om ons te contacteren. Inschrijven kan tot 1 mei bij de gemeentelijke dienst vrije tijd met vermelding van jouw contactgegevens en het aantal postbussen.

Stuur na afloop zeker een foto van jouw burendag door naar cultuur@wuustwezel.be! Uit alle inzendingen kiest het organiserend team de allerleukste- gezelligste- tofste burenfoto. Wie weet wint jouw buurt wel een extra prijs?

Meer info
Dienst vrije tijd – 03 690 46 79 – vrijetijd@wuustwezel.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

JH

Facebook2
Facebook
Twitter
Visit Us