Laatste nieuws:
Dienstenchequebedrijf Plus Home Services opent kantoor in Essen
Caroline Couck

Dienstenchequebedrijf Plus Home Services opent kantoor in Essen

Op 24 november 2020 opende dienstenchequebedrijf Plus Home Services in Essen zijn 59ste kantoor. Omdat de vraag naar kwalitatieve thuishulp toenam in de regio, was het voor Plus Home Services een evidentie om ook de afstand naar de bewoners van Essen te verkleinen. Het bedrijf heeft al enkele vestigingen in de provincie Antwerpen en bouwt nu ook haar dienstverlening uit in de Noorderkempen.

Het nieuwe kantoor is te vinden in de Stationsstraat 50 in Essen. Caroline Couck neemt de verantwoordelijkheid van het kantoor in handen. Ze leerde de knepen van het vak in het Plus Home Services kantoor in Kapellen, waar ze al enkele jaren werkte was als dienstenchequeconsulente. De streek van Essen is voor haar geen onbekende, omdat een deel van haar familie er woont. Ze kent de inwoners van Essen als vriendelijke en hartelijke mensen en gaat met heel veel enthousiasme de uitdaging van kantoorverantwoordelijke aan.

Persoonlijke matching

Plus Home Services bestaat sinds 2004 en is in meer dan 15 jaar uitgegroeid tot een bedrijf met 4500 medewerkers en meer dan 25.000 klanten. Een menselijke, persoonlijke aanpak zit in het DNA van het bedrijf. Daarom vinden zij het belangrijk om dicht bij de mensen te zijn. Getuige daarvan zijn de ondertussen 59 kantoren, verspreid over Vlaanderen en Brussel. Van daaruit gaan zij zeer lokaal te werk. Aan elke samenwerking gaat een huisbezoek vooraf en volgt een persoonlijke matching tussen klant en thuishulp.

Hoogst haalbare kwaliteit

Alle medewerkers van Plus Home Services zijn goed opgeleid en worden goed ondersteund, zowel op professioneel als op menselijk vlak. De focus ligt op het behalen van de hoogst haalbare (levens)kwaliteit voor klanten én medewerkers. De manier van werken is eenvoudig en eenduidig: 1 uur hulp in je huishouden kost 1 dienstencheque, zonder extra kosten.

Op zoek naar poets-, strijk-, of kookhulp in Essen?
Bel: 03-27.03.740 of mail naar: essen@phservices.be
U kunt ook langskomen op afspraak: Stationsstraat 50, 2910 Essen

Facebook119
Facebook
Twitter