Laatste nieuws:
Deurne krijgt nieuwe tijdelijke ALDI-outletstore

Deurne krijgt nieuwe tijdelijke ALDI-outletstore

ALDI opent vanaf maandag 10 oktober een tijdelijke outletwinkel aan de Merksemsesteenweg in Deurne. Het is de tweede keer dat de discounter een outlet opent op deze locatie. Klanten zullen vanaf maandag een vernieuwd aanbod non-foodartikelen terugvinden tegen sterk verlaagde prijzen.

Vanaf maandagochtend 10 oktober zal ALDI opnieuw een tijdelijke outletwinkel openen in de loods langs de Merksemsesteenweg 149 in Deurne. Eerder opende ALDI er al één op dezelfde locatie in juli. Geregeld zal de outletwinkel een nieuwe selectie van allerlei non-foodartikelen uit de ALDI-folder aanbieden. “De eerste editie was een enorm succes. Zomerse artikelen zoals reiskoffers en jacuzzi’s waren erg in trek. We hebben besloten om dit najaar de outlet te heropenen met een vernieuwd aanbod met onder meer laptops, buitencamera’s en steps aan verlaagde prijzen”, zegt Annelies Janssens, Manager Verkoop bij ALDI.

Uitdagingen door pandemie

ALDI staat bekend om zijn interessante wekelijkse aanbiedingen op woensdag en zaterdag. De pandemie bracht enkele uitdagingen met zich mee, zoals een tijdelijk verbod op de verkoop van non-food artikelen, maar ook logistieke moeilijkheden doorheen de gehele keten. ALDI is er desondanks steeds in geslaagd zijn klanten tijdelijke en interessante aanbiedingen te presenteren. Dit heeft er echter toe geleid dat ALDI momenteel overstock heeft voor sommige aanbiedingen. In deze periode van stijgende inflatie komt een tijdelijke ALDI outletwinkel met verlaagde prijzen op het perfecte moment voor de Belgische consument. Op die manier wil ALDI zijn resterende voorraad non-foodartikelen uitverkopen en de consumenten laten profiteren van zijn lage prijzen om zo de koopkracht te versterken.

Openingstijden

De outletwinkel in Deurne zal van maandag tot zaterdag geopend zijn tussen 08:30 en 19:00 en sluit ten vroegste de deuren op zaterdag 29 oktober of zolang de voorraad strekt.

Bron en foto: Aldi België

Facebook22
Twitter
Follow Me
Tweet