Laatste nieuws:
Deel je wensen met heel Essen

Deel je wensen met heel Essen

We leven in bijzondere tijden. En die vragen om veel steun en warme wensen. Om ze te helpen verspreiden, lanceert het gemeentebestuur het platform www.essenwenst.be.

‘Essen wenst’ laat Essenaren toe om mede-inwoners – familieleden, geliefden, vrienden, buren … – een hart onder de riem te steken met een warme digitale kerst- of nieuwjaarsboodschap.

Opdeling per wijk

Verras je naasten met een hartverwarmende eindejaarswens! Je kan op www.essenwenst.be gewoon een tekstje versturen, maar net zo goed een foto of een filmpje. Voer jouw gegevens in en die van de bestemmeling en wij bezorgen je internetboodschap ‘aan huis’! Of deel je ingevoerde wens zelf via de sociale media.

Een filter helpt je om boodschappen te zoeken op naam of per wijk (Centrum & Statie, Heikant, Hoek, Horendonk en Wildert). Misschien zit er wel een verrassende kerstwens voor jou tussen?

Neem je nieuwjaarsliedje op

Zingen aan huis kan dit jaar helaas niet. Maar je kan wel jouw liedje met nieuwjaarswensen opnemen en versturen via www.essenwenst.be. Vink aan dat dit ‘een video is van zingende kinderen’, zodat je ze makkelijk kan terugvinden op de website.

Alle wensen moeten eerst worden goedgekeurd door het gemeentebestuur voor ze online komen te staan. Nadien krijg je een mail zodat je je wens kan bekijken en delen via je eigen socialemediakanalen.

Bron en afbeelding: gemeente Essen

Facebook19
Facebook
Twitter