De Zuivelboer schenkt 1000 bollen gratis ijs

De Zuivelboer schenkt 1000 bollen gratis ijs

Wie graag een ijsje lust, kan vandaag – donderdag 21 juli – best eens passeren aan Perron Noord, de horecazaak aan het vliegveldje in Brasschaat. In samenwerking met De Zuivelboer uit Essen openen ze op de nationale feestdag hun ijssalon en daarbij schenken ze de eerste 1000 bollen ijs gratis weg! Natuurlijk kan je daarna ook nog proeven van 15 verschillende smaken ambachtelijk gemaakt ijs.

1000 bollen

“Van bij het eerste contact hadden wij een goed gevoel bij de mensen van Perron Noord”, vertelt Seppe Somers van De Zuivelboer uit Essen. “Voor uitbaters Gertjan Van Looveren, Tijs Baum, Michael Schnurrer en Vincent Van der Veken is een ijssalon in hun buitenbar een volgende stap in de verdere uitbouw van hun horecazaak. Daar werken wij graag aan mee. We moesten niet lang nadenken over een speciale actie naar aanleiding van de opening op 21 juli: de eerste 1000 bollen scheppen we gratis zolang de voorraad strekt.”

De Zuivelboer schenkt 1000 bollen gratis ijs3

Koeien verwennen

“Wij brengen ons ijs bijna direct van de koe naar jou toe”, lacht Seppe Somers. “Op ons familiebedrijf investeren we veel om het onze dieren zo aangenaam mogelijk te maken. Onze koeien hebben veel ruimte en licht in een moderne stal. Ze slapen op waterbedden en kunnen zichzelf verwennen met geautomatiseerde massageborstels. Als de koeien zich goed voelen, leveren ze nog betere melk. Die kwaliteit proef je echt in onze zuivelproducten die we zelf ambachtelijk produceren. Naast ijs, maken we ook verschillende soorten pudding.”

De Zuivelboer schenkt 1000 bollen gratis ijs2

Suikervrije variant

“IJssalon Perron Noord start met 15 smaken ambachtelijk ijs van de Zuivelboer in hun toog. Daar zitten alle gekende smaken tussen, maar bijvoorbeeld ook Kinderbueno- of Oreo-ijs. In de toekomst zullen we samen bekijken of we het gamma nog verder kunnen uitbreiden. We bieden nu ook al suikervrij ijs aan. Daar voegden we niets van extra suikers aan toe, waardoor ook wie niet veel suiker wilt of mag eten toch van onze ijsjes kan proeven”, geeft Seppe Somers van De Zuivelboer nog mee.
Meer info: www.zuivelboer.behttps://perron-noord.be

Stijn By Me

Facebook62
Twitter
Follow Me
Tweet