Laatste nieuws:
De Warmste Week batterijen voor Bednet

De Warmste Week: batterijen voor Bednet

Tussen 1 en 15 december zamelt Bebat batterijen in ten voordele van Bednet! Breng daarom tussen 1 december en 15 december al je gebruikte batterijen naar een winkelpunt of recyclagepark in je buurt. Hoe meer batterijen er worden ingezameld, hoe meer Bednet kinderen Bebat gelukkig kan maken!

Het goede doel: Bednet

Bednet is een organisatie die ervoor zorgt dat kinderen en jongeren die tijdelijk niet naar school kunnen, van thuis uit de les in hun klas live kunnen volgen(synchroon internetonderwijs). Leerlingen die langdurig of regelmatig afwezig zijn door ziekte, operatie, ongeval of zwangerschap, zijn zo mee met de les en blijven in contact met hun vrienden.

Bebat koos Bednet als goed doel, omdat ze Bednet een fantastisch initiatief vinden en omdat Bebat zelf ook veel investeert in scholen en sensibilisering van schoolkinderen. Daarom is dit een leuke match.

Inzamelactie van 1 tot 15 december

Bebat organiseert daarom een inzamelactie – “Batterijen voor Bednet”, waarbij ze alle Vlamingen oproepen om tussen 1 en 15 december hun lege batterijen binnen te brengen in een Bebat inzamelpunt in een supermarkt, een winkelpunt of een recyclagepark.

Hoe meer batterijen, hoe meer Bednet kinderen Bebat gelukkig kan maken!

Draag dus zeker je batterijtje bij en breng tussen 1 en 15 december al je lege batterijen binnen bij een supermarkt, winkelpunt of recyclagepark bij jou in de buurt!

Meer info
http://www.bebat.be/nl/batterijen-voor-bednet

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook13
Facebook
Twitter
Visit Us