Laatste nieuws:
De grootste piano-expo van België

De grootste piano-expo van België!

Van 30 oktober tot 5 november in Muziek- & Cultuurhuis Mimuze, Kalmthout!

De grootste piano-expo van België

In de week van 30 oktober t.e.m. 5 november zal de Concertzaal Mimuze het decor vormen van een uniek pianoparadijs. Dit initiatief, waarvoor één van Benelux’ grootste piano-importeurs Bol Piano’s & het grootste muziekcentrum van de Noorderkempen, Muziekhuis miMuze, de handen in elkaar sloegen, belooft de grootste piano-expo van België te worden. De tot de verbeelding sprekende miMuze-concertzaal is een ideale locatie waar gedurende een hele week piano’s & vleugels van allerlei rang en stand worden tentoongesteld. Je vindt er modellen van duizend tot meer dan honderdvijftigduizend euro naast elkaar onder één dak! Maak van de herfstvakantie gebruik om deze expo niet te missen. Als pianist, als leerkracht, als student, … of gewoon als liefhebber. Iedereen is welkom om, onder deskundige begeleiding van allerlei mensen uit de branche (van muzikanten tot pianostemmers tot pianobouwers) een mooie inkijk te krijgen in de wereld en de geschiedenis van de piano. Een heel team van experts in elk gebied van de wereld van de piano staat je ter beschikking voor een persoonlijke rondleiding.

Doorlopend infosessies

De inkom is gratis en er zijn doorlopend infosessies en workshops rond alles wat er over de piano moet verteld worden. Van de eerste pianoforte, de voorvader van de piano zoals wij ze nu kennen, tot de allernieuwste technieken die tegenwoordig in hybride, digitale en zelfs virtuele piano’s worden gebruikt. Uiteraard hoort er een hapje en drankje bij… en wie weet? Misschien mag jij zelfs eens even op een echte grote concertvleugel ter waarde van een paar uit de kluiten gewassen Lamborghini’s spelen!

De grootste piano-expo van België!

Bol & miMuze wil met deze pianodagen een trendy hotspot zijn waar de bezoeker kan beleven en genieten van wat piano’s & vleugels vandaag de dag te bieden hebben. Vanuit de expertise, alle services en persoonlijk contact worden klanten verder begeleid in hun muzikale zoektocht en is het uitgangspunt dat deze mooie instrumenten steeds gekozen worden ‘met het hart’. Niet voor niets is de slogan van miMuze sinds vele jaren dan ook ‘Wij delen uw passie voor muziek’. Wat u als bezoeker zoal mag verwachten, staat netjes opgelijst in een specifieke dagplanning, terug te vinden via de website www.mimuze.be/pianodagen

MET DE GEWAARDEERDE MEDEWERKING VAN (o.a.) C.BECHSTEIN – BÖSENDORFER – ESTONIA – W.HOFFMANN – YAMAHA – PERZINA – STEINGRAEBER & SÖHNE – G.STEINBERG – RIPPEN – ZIMMERMANN

Bij interesse voor een eventueel bezoek is het goed om weten dat miMuze tevens beschikt over een ruime eigen parking, een bar naast de concertzaal en buitenterras. Tijdens de pianodagen is ook het Muziekhuis (met alle andere instrumenten) geopend! De organisators hopen op een geslaagde eerste editie zodat het hopelijk kan groeien tot een jaarlijks terugkerend event!

Registreer je op mimuze.be/pianodagen en duid alvast aan welke topics je zeker niet wil missen!

Wij kijken ernaar uit je te ontvangen bij miMuze in Kalmthout!