Laatste nieuws:
De Essener Muzikanten bereiden zich voor op een leutig feestje

De Essener Muzikanten bereiden zich voor op een leutig feestje!

Dit jaar is voor de tweede keer op rij besloten om De Essener Muzikantenfeesten niet door te laten gaan.

De Essener Muzikanten bereiden zich voor op een leutig feestje3

De Essener Muzikanten organiseren deze feesten al bijna veertig jaar in de sporthal in Essen en ze staan erom bekend de grote Tsjechische kapellen naar Essen te halen en hier volle zalen mee te trekken. Met al de coronabesmettingen is het erg onzeker of een kapel wel hier kan geraken, vandaar de beslissing om het wederom te annuleren.

De Essener Muzikanten bereiden zich voor op een leutig feestje2

Gezellige muziekavond

Om onze muziekliefhebbers toch iets aan te bieden is er besloten om op 9 oktober een gezellige muziekavond te organiseren in samenwerking met Musik express, DE après-ski band bij uitstek. Deze mannen weten van ieder feestje een FEEST te maken. De muzikanten zijn al weer enkele weken aan het repeteren, en een muzikant repeteert om op te kunnen treden, en met deze leuke samenwerking slaan we twee vliegen in een klap: de serieuzere Böhmische/Moravische muziek van De Essener Muzikanten en wat later op de avond de après-ski knallers van Musik Express.

De Essener Muzikanten bereiden zich voor op een leutig feestje4

Praktisch

De Essener Muzikanten openen op 9 oktober de avond om 19:00 en zullen spelen tot 21:00. Daarop volgend nemen de mannen van Musik Express het over, zij zullen spelen van 21:30 tot 24:00.
Waar: Parochiecentrum, Kerkstraat 62, Essen
Inkom: gratis

Bron en foto’s: Anja Van Eekelen