Laatste nieuws:
De Dag van de Buren is terug!

De Dag van de Buren is terug!

Na 2 moeilijke corona-jaren kunnen we terug volop samenkomen en genieten van elkaars gezelschap. Heb jij ook zin om nog eens af te spreken met de mensen uit jouw buurt? Haal dan je tuinstoelen van onder het stof, zorg voor een hapje samen met een drankje en babbel er op los met je buren. Stuur je sfeerfoto door en maak kans op een buurtpicknick.

Het idee is eenvoudig. Buren nodigen elkaar uit voor een fijn samenzijn.
Gezellig op het pleintje in de wijk, in de inkomhal van een appartementsgebouw, op het bankje in de straat,… en graag met een drankje en snackje erbij? Vraag elke buurtbewoner om iets lekkers mee te nemen en je krijgt al snel een heus buffet bijeen. Vergeet ook je eigen stoeltje niet.

Wanneer

Weekend van vrijdag 27 t.e.m. zondag 29 mei.

Zin om mee te doen

Breng dan zeker je buren op de hoogte! Dat kan je doen door de affiche uit te printen en aan je raam te hangen. Of heb je al een concreet idee? Print de uitnodiging, vul die aan met je voorstel en nodig je buren uit voor een gezellige burenontmoeting!

Fotowedstrijd

Mail na je activiteit en vóór 15 juni een toffe, grappige, creatieve of ontroerende foto naar cultuurdienst@brecht.be en laat zien hoe jullie de Dag van de Buren 2022 hebben gevierd. Vertel ons hierbij kort wat jij en je buren die dag gedaan hebben. Er is 1 inzending per straat/buurt toegestaan. Uit alle inzendingen wordt één winnaar gekozen en wordt deze zomer beloond met een buurtpicknick ter waarde van 100 euro.

Bron: Gemeente Brecht
Foto: PxHere

Facebook12
Twitter
Follow Me
Tweet