Laatste nieuws:
De Bruisende Braderie
Copyright: Standaard Uitgeverij

De Bruisende Braderie

De Bruisende Braderie: haal een stukje Suske en Wiske in huis

Heb jij altijd al een echt museumstuk willen bezitten? Kom dan op zondag 1 juli tussen 10 en 17 uur naar De Bruisende Braderie. Dit is een zolderverkoop met unieke spullen van het Suske en Wiske – Kindermuseum in Kalmthout. Decorstukken, verkleedkleren, spelletjes, maar natuurlijk ook Suske en Wiske-spullen. Je vindt het er allemaal! Daarnaast is er om 14 uur een veiling met de meest exclusieve decorstukken van het Kindermuseum. De opbrengst van de verkoop schenkt het Kindermuseum aan een goed doel: een creatief project voor kansarme kinderen uit de omgeving.

Wie niets nodig heeft, kan toch gezellig komen snuisteren op het nostalgisch marktje en genieten van live-muziek, een hapje en een drankje en verschillende randanimatie. Je bent in goed gezelschap, want Suske en Wiske én Lambik zijn ook van de partij.
Let op: Het museum zelf is op 1 juli al gesloten! Je kunt de huidige opstelling dus niet meer bezoeken.

We sluiten even de deuren
Deze verkoop heeft alles te maken met de verbouwing van het Suske en Wiske – Kindermuseum. Dit interactieve museum in de villa van Willy Vandersteen sluit namelijk een jaar lang zijn deuren voor een totale make-over. In de zomer van 2019 opent het Kindermuseum terug met een gloednieuwe tentoonstelling voor jong én oud!

Strips in het Park
Tip: Op 1 juli is er ook Strips in het Park in het Arboretum in Kalmthout. Dit is een jaarlijks stripevenement voor de hele familie. Om beide evenementen te kunnen bezoeken rijdt er ieder half uur een gratis busje van het Kindermuseum naar het Arboretum en terug.

Bron en afbeelding: Provincie Antwerpen

Facebook13
Facebook
Twitter
Visit Us