Laatste nieuws:
Davidsfonds Essen presenteert “Sportman” door Ruben Van Gucht

Davidsfonds Essen presenteert “Sportman” door Ruben Van Gucht

Sinds 2007 is Ruben Van Gucht een populair gezicht op VRT als presentator van Sportweekend, De Kleedkamer, Extra Time Koers en De Zevende dag. Op zaterdagmorgen is hij bij Radio 2 te gast met “De Weekwatchers”. Het Grote Sporza Quizboek is van zijn hand, evenals de boeken over Johan Musseeuw en Bernard Hinault. Hij toert stad en land af op zoek naar sportverhalen en weet de kleine en grote anekdotes van de voorbije jaren in een avondvullend programma te gieten.

“Sportman” is een reportage van zijn journalistiek werk en tegelijk geeft Van Gucht een inkijk in zijn eigen sportieve prestaties: ultraloop, bergbeklimmen, sprinten, racen… Alle grote namen van de Belgische sportwereld passeren de revue: Tom Boonen, Niels Albert, Wilmots, Lukaku, Van Avermaet….
De gebroeders Mathieu en Guillaume Engels zorgen voor de muzikale omlijsting van dit avondje sportgeschiedenis. Zij zijn uitstekende zangers, spelen gitaar en harmonica. Hun loopbaan begon met hun deelname aan X-factor in 2008 en ze maakten 2 succesvolle albums: “Kleinste sterren” en “Goldmund”, gevolgd in oktober 2017 door “Plettenberg”.

Wanneer: Vrijdag 16 februari om 20:00
Waar: Hof ter Weyden, Greefstraat 1, 2910 Essen
Bijdrage: 8 euro, leden Davidsfonds: 6 euro
Graag reserveren voor 13 februari via het mailadres davidsfondsessen@skynet.be of telefonisch bij C. Van den Bergh: 03.667.41.67

Foto: Ruben Van Gucht

LW

Facebook8
Facebook
Twitter
Visit Us