Laatste nieuws:
Dauwtrip Arboretum Kalmthout

Dauwtrip Arboretum Kalmthout

We nodigen u graag uit voor een vroege verkenning en ontdekking van de wondermooie natuur in het prachtige Arboretum Kalmthout.

Gegidste wandeling

Onder leiding van een gids zien we de natuur ontwaken en worden we gewezen op de mooie kunstwerken der natuur. De collectie van Arboretum Kalmthout bevat heel wat bijzondere, vaak zeldzame en oude exemplaren…ontworpen door Moeder Natuur. Het bezoek staat gepland op zaterdag 6 mei vanaf 8.15 uur. Om 8.30 uur neemt een gids ons mee door het domein voor een anderhalf uur durende wandeling.

Wanneer: Zaterdag 6 mei vanaf 08:15 uur. Om 08:30 uur neemt een gids ons mee door het domein voor een anderhalf uur durende wandeling.
Waar: Heuvel 8, Kalmthout

Deelname:
• Met museumpas: leden €7,- niet-leden: €10,-
• Zonder museumpas: leden €14,- niet-leden: €17,-

In de prijs is inbegrepen:
• de ingang van het arboretum
• de gids
• koffie en gebak na de wandeling
Er kunnen maximaal 25 vroege vogels deelnemen, dus vergeet niet om tijdig in te schrijven! Tegen 25 april worden de inschrijvingen verwacht.

Reserveringen:

Mail naar: johildedumonmaes@gmail.com
Reservatie is definitief na overschrijving op het rekeningnummer Davidsfonds Putte-grens (BE 79 7509 3205 0833) met vermelding van naam en met vermelding wel of geen museumpas. Gelieve te betalen voor 25 april.

Bron en foto: Davidsfonds Putte-Grens

Q8 Tempo Oil - Essen - Goedkoopst tanken in Essen