Laatste nieuws:
Retap Store - hervulbare kraanwater waterflessen, voor thuis en onderweg. Voor particulieren en bedrijven.
Dag van het hartfalen in AZ Klina

Dag van het hartfalen in AZ Klina

Patiënten informeren en sensibiliseren over hartfalen, dat is het doel van de “Dag van het hartfalen”in AZ Klina te Brasschaat. Hartfalen is een chronische ziekte waarbij het hart niet in staat is voldoende bloed door het lichaam te pompen. Kortademigheid, vermoeidheid, gezwollen voeten of plotse gewichtstoename? Het zijn mogelijke symptomen.

De sensibilisering rond hartfalen richt zich tot iedereen. Op vrijdag 5 mei krijgt
elke geïnteresseerde aan de infostand of tijdens een voordracht meer informatie over deze ernstige aandoening. U kan uw bloeddruk laten meten, uw BMI laten bepalen of risicofactoren laten screenen, … Er is ook de mogelijkheid om de nieuwe Cardiale Revalidatie te bezoeken.

De voordracht ‘Is een falend hart steeds “Hartfalen”?’ gaat door in het auditorium van 15u tot 16u en wordt gegeven door Dr. W. Smolders (cardioloog) in samenwerking met Veerle Smets (hartfalenverpleegkundige) en Helena Crokaert (psychologe Cardiale Revalidatie). Inschrijven voor de voordracht kan via hartfalendag@klina.be. Bezoek aan Cardiale Revalidatie gaat door van 16u tot 17u.

Hartfalendag in AZ Klina, Augustijnslei 100, 2930 Brasschaat – inkomhal, auditorium, Cardiale Revalidatie op vrijdag 5 mei 2017 van 13u tot 17u, vrije toegang voor
iedereen.

Bron:De Polder
Foto: AZ Klina

ME

Facebook0
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us
Deel dit bericht
RSS