Dag van de buren: zet je stoeltje buiten op vrijdag 26 mei

Dag van de buren: zet je stoeltje buiten op vrijdag 26 mei

Dag van de Buren heeft als doel om gebuurten en straatcomités aan te moedigen om de stoel buiten te zetten en genieten van het gezellig samen zijn met alle buren. Het is dan ook de perfecte gelegenheid om je buren te ontmoeten en beter te leren kennen. Dit evenement is inmiddels ook in Brecht uitgegroeid tot een mooie traditie waarbij buren samenkomen op straat, op de stoep of op een oprit om samen te klinken en te genieten van een hapje.


Doe mee met ‘Dag van de buren’ en win een ijskar voor gans de straat!

Leg jullie momenten met jong en oud vast en bezorg de leukste foto (1 inzending per straat/buurt) vóór 5 juni aan cultuurdienst@brecht.be. Vertel ons kort waarom het fijn te vertoeven is in uw buurt. De winnaar wordt deze zomer verrast met een bezoek van de ijskar en een traktatie van gratis ijsjes (t.w.v. max. 150 euro)!

Hoe organiseer je een drink voor de buren?

Nodig je buren uit voor de Dag van de Buren. Zet een tafel en stoelen op de stoep, op een pleintje in de buurt, in je voortuin, inkomhal van het gebouw,… Versier met slingers, ballonnen, bloemen … Zorg voor drank en hapjes of vraag je buren om iets mee te brengen.

Wens je deel te nemen? Registreer je via deze link vóór 10 mei en ontvang een leuk starterspakket met enkele drankjes, versnaperingen, versieringen.

Bron: Gemeente Brecht
Foto: PixaBay

Facebook6
Twitter
Follow Me
Tweet


Alarm Van Loon en Benga Security zijn nu één!