Laatste nieuws:
CV De Ossekoppen laat Essenaren niet in de steek

CV De Ossekoppen laat Essenaren niet in de steek

Carnavalsvereniging De Ossekoppen voorziet alternatieve sociale toer en laat kleuters, rusthuisbewoners en andersvaliden niet in de steek.

Sociale toer

Een jaarlijkse traditie in de week voor het grote carnavalsweekend is de sociale toer. Tijdens deze week staan er bezoeken aan ziekenhuizen, rusthuizen, dagcentra en scholen op het programma. Dit jaar verloopt het natuurlijk toch een beetje anders, maar een alternatief werd uitgewerkt, geheel volgens de geldende veiligheidsmaatregelen.

Gulle giften

Bij de Essense kleuterscholen werden vrolijk gekleurde rugzakjes afgeleverd. Prinses Suzy I en Nar Janneke zullen de bewoners van Beukenhof, WZC Sint Vincentius te Kalmthout, WZC Sint Michael te Essen verblijden met heel veel lekkers. In WZC De Bijster mogen ze dan weer een aantal mooie verzorgingsmanden ontvangen. En dan zijn we er nog niet want zowel Berkenbeek te Wuustwezel, Spectrum (Monnikenheide, Den Oever, De Vlotter) en Dagcentrum De Piramide te Brasschaat zullen een hele mooie cheque in ontvangst mogen nemen.

Wij kunnen deze sociale toer mogelijk maken door de financiële steun van onze leden van Club 11-11, waarvoor wij hun heel hartelijk willen bedanken.

Wij hopen zo de vreugde die we kennen met carnaval toch ook in deze bizarre periode te kunnen overdragen.
U kan alles volgen via onze Facebookpagina ‘Carnavalsvereniging De Ossekoppen’ of via onze website www.ossekoppen.be

CV De Ossekoppen

Facebook82
Facebook
Twitter