Circus Barones komt naar Kalmthout

Circus Barones komt naar Kalmthout

Het gekende circus Barones koos dit jaar als thema voor haar programma ‘GRANDIOSO’. Een naam die het programma alle eer aan doet, want ongetwijfeld brengt Barones u het mooiste circusprogramma van Vlaanderen.

Met veel zorg is een schitterende show samengesteld met artiesten met maar liefst tien verschillende nationaliteiten. Zij bieden een bijzonder gevarieerd programma met acrobatie, luchtballet, jonglerie, clownerie en niet te vergeten onze ‘viervoetige artiesten’, want circus Barones is nog het enige rondreizende circus in Vlaanderen dat dierendressuur aanbiedt. Circus Barones is momenteel ook het enige traditionele circus dat erkend en ondersteund wordt door het departement Cultuur van de Vlaamse Gemeenschap.

Circus Barones komt naar Kalmthout

Gevarieerd en boeiend

Voor spannende momenten zorgen het duo Jorman, uit Columbia en Pedro uit Portugal. Deze twee jonge waaghalzen verrichten halsbrekende toeren in en op het dubbele ronddraaiende ‘Rad des doods’ en dit op tien meter hoogte, zonder enige veiligheidsvoorzieningen! Het Portugese/Iraanse duo Ciro & Samira beheerst de discipline van het messen werpen en kruisboog schieten. Deze niet ongevaarlijke act vroeg jaren voorbereiding en berust op precisie en koelbloedigheid. Hun act oogst veel furore in verscheidene wereldcircussen. De toeschouwer zal ongetwijfeld het puntje van zijn stoel benutten wanneer hij live de legende van ‘Willem Tell’ zal meemaken. De Peruviaanse Veronica en Duitse Lena brengen u acrobatie aan het dubbele verticale koord. Gracieus en met grote souplesse zorgen ze voor een schitterende act. En uiteraard géén circus zonder clowns. Dit jaar worden onze huisclowns bijgestaan door de Hongaarse clown Yuzo en samen vormen zij het trio ‘Los Patatos’, die jong tot oud zullen vermaken met hun fratsen.

Jong en oud zullen genieten

Uiteraard gaan we u het volledige programma niet verklappen en houden we graag nog enkele verrassingen voor ons publiek. Zoals we gewoon zijn van circus Barones werd ook dit jaar veel aandacht besteed aan de choreografie, belichting en muziek, waardoor de toeschouwer helemaal in de ban van de magie van het circus verkeert. Een programma dat zowel jong als oud vermaakt.

Tickets

Voor aankoop tickets en de actuele corona maatregelen raadpleeg onze website.

Voorstellingen Circus Barones in Kalmthout

Wanneer: Van dinsdag 18 oktober t/m woensdag 19 oktober 2022
Voorstellingen: dinsdag 18 oktober om 18:00 en woensdag 19 oktober om 15:00
Waar: Marktplein, Kalmthout

Win een duo ticket voor deze wervelende show!

Wat moet je doen? Beantwoord deze twee vragen:

  • Wie zijn de bezielers van Circus Barones?
  • Schiftingsvraag: hoeveel mensen zullen dit antwoord juist hebben?

De eerste tien inzenders met de juiste antwoorden winnen een duo-ticket voor plaatsen op rang 1 die geldig is voor de voorstelling op dinsdag 18 oktober om 18:00.
Let op: per gezin/adres mag je één keer meedoen. Stuur je antwoord met volledige naam en adres naar redactie@noordernieuws.be.
Als je bij de winnaars hoort krijg je van ons een bevestigingsmail met een nummer. Neem de e-mail uitgeprint mee naar de kassa van Circus Barones en toon die samen met je identiteitskaart.

Je kan tot uiterlijk vrijdag 14 oktober 18:00 je antwoorden insturen!

Facebook28
Twitter
Follow Me
Tweet