Laatste nieuws:
Chiro Mejoca - Nacht Van t Fortuin 2018 - Noordernieuws.be

Chiro Mejoca organiseert Nacht van ‘t Fortuin

Chiro Mejoca organiseert voor de 7de keer de Nacht van ‘t Fortuin met een diversiteit aan activiteiten. Voorafgaand aan deze beroemde nacht is er op vrijdag 19 oktober een Zware Bierenavond. Voor het grote feest is er op zaterdag een kinderfuif en dan begint het grote werk.

Vrijdag: Zware bierenavond

De Zware Bierenavond start om 20:00 en ook dit jaar zullen er 50 verschillende soorten bier zijn. Om niet op een lege maag te hoeven drinken zijn er ook frituursnacks en boterhammen met spek. Bij dit alles kun je genieten van de swingende muziek van One Framemovement en The Vomits.

Nacht van 't Fortuin

De kinderfuif

De kinderfuif op zaterdag 20 oktober is van 18:30 tot 20:00 met als thema: Gekke Hoedenfuif. De inkom voor dit dolle feest is €5,- en de kinderen krijgen 2 drankjes en cadeautjes.

Geef je op voor DJ Battle!

Daarna gaat het los. Vanaf 21:00 begint de zo bekende Nacht van ‘t Fortuin. Elk uur wordt er aan het rad gedraaid en is het een kwartier lang: 3 drankjes halen en 2 betalen. Het rad bepaalt welke dat zijn. Naast DJ Team Focking Nice, DJ Mitch, DJ Skinnie en Double-U, is er die avond nog plaats op het podium voor de winnaar van de DJ battle. Hiervoor is Chiro Mejoca nu op zoek naar een talentvolle, lokale DJ door middel van een heuse DJ Battle. Beloning? Van 22:00 u tot 23:00 draaien voor de ongeveer 1.300 bezoekers van de Nacht van ‘t Fortuin.

Geïnteresseerden hebben tot en met 15 september de kans om hun set van 10 minuten door te sturen. Een jury van de organisatoren zal de drie beste selecteren, rekening houdend met de kwaliteit van de set en of het wel binnen het concept past. De drie geselecteerde sets worden online geplaatst. Zo kunnen de bezoekers van de fuif mee beslissen wie er komt draaien. Inzendingen voor de DJ wedstrijd kunnen gebeuren via nachtvanfortuin@gmail.com

Meer info Nacht van ‘t Fortuin

Kijk op facebook voor het evenement van Chiro Mejoca.
Locatie: Kruisbos 25, Achterbroek

Foto’s: ©Jelle Jansegers

Facebook10
Facebook
Twitter
Visit Us