Laatste nieuws:
CD&V maakt eigen radioprogramma op Dorpsdag in Heide

CD&V maakt eigen radioprogramma op Dorpsdag in Heide

Wie zondag naar de Dorpsdag komt in Heide-Kalmthout zal er de kandidaten van CD&V Kalmthout letterlijk kunnen zien en horen. “In samenwerking met CD&V on tour – een nationaal initiatief – gaan we op de braderij ons eigen radioprogramma maken”, vertelt gemeenteraadslid en communicatieverantwoordelijke Stijn de Koning.

Kom luisteren!

“’s Morgens vroeg bouwen we onze stand op de markt om tot een professionele radiostudio. Om 13:00 begint onze uitzending. Wie in de nabijheid van onze stand staat, zal tot 16:00 doorlopend kunnen genieten van leuke muziek, maar ook van korte interviews met onze kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. We beginnen met burgemeester-lijsttrekker Lukas Jacobs, maar ook enkele nieuwkomers en uittredende mandatarissen vertellen met welk gevoel zij toeleven naar 14 oktober. U zal het grootste deel van het programma ook kunnen volgen via Facebook.”

Fietsenparking en koers op rollen

“Voor het derde jaar op rij richten wij met CD&V Kalmthout ook een bewaakte fietsparking in op de hoek van de Leopoldstraat en de Heidestatiestraat, ter hoogte van de ING-bank. Al even traditioneel, want ook al twee keer op de Straatfeesten gestaan met Pinksteren, is onze koers op rollen. Kom langs en daag uw tegenstander uit om om ter snelste op de rollen te fietsen.”

Dorpsdag Heide is op zondag 16 september van 10:00u tot 18:00. In de omgeving van het station is het rommelmarkt en kermis. In de autovrije Heidestatiestraat staat de braderij met stands van handelaars en lokale verenigingen. U vindt de stand van CD&V Kalmthout op de hoek Leopoldstraat-Heidestatiestraat.

Meer info: https://kalmthout.cdenv.be

Bron en foto’s: CD&V Kalmthout

Facebook9
Facebook
Twitter
Visit Us