Laatste nieuws:
Carnavalsvereniging Den Uil draagt z’n steentje bij

Carnavalsvereniging Den Uil draagt z’n steentje bij

De hele gemeente is in de ban van de omstandigheden in Oekraïne. Iedereen wil hulp aanbieden, alsook Carnavalsvereniging Den Uil.

Carnavalsvereniging Den Uil draagt z’n steentje bij2
Kevin Ooye & Maria Schrauwen (Voorzitter & Raadslid Carnavalsvereniging Den Uil) gingen de dozen persoonlijk overhandigen. Gekleed in het Blauw-Geel, de kleuren van Carnavalsvereniging Den Uil & Oekraïne
Als we kunnen doneren doen we dat

Het is alweer een 2-tal weken geleden dat kindercarnaval plaats vond. Op Den Uil werden er meer dan tachtig enthousiaste kinderen onthaald voor de feestvreugde. Elk kind werd die middag getrakteerd op een zakje chips door de Carnavalsvereniging. “Wij waren heel trots op wat we voor de kinderen van Den Uil hebben kunnen wegzetten een paar weken terug. Maar toen we een week later met ons bestuur samenkwamen, hadden we het al snel over de toestand in Oekraïne. Van het kindercarnaval stonden er nog zes dozen chips in ons vizier, we hebben meteen contact opgenomen om te kijken of m’n hiermee iets kon doen en de volgende dag stonden deze dozen al op de vrachtwagen richting Oekraïne.” Aldus Kevin Ooye, voorzitter Carnavalsvereniging Den Uil. “Bij het woord Carnaval denken de meeste mensen steeds aan ‘Lang leve de lol’. Uiteraard vieren wij veel feest en hebben wij veel leut. Maar we proberen veel meer dan dat te doen. Waar wij een handje kunnen bijsteken of zoals nu iets kunnen doneren, zullen wij steeds klaar staan.”

KO

Facebook150
Twitter
Follow Me
Tweet