Laatste nieuws:
Carnavalsvereniging Den Uil biedt lokaal promopakket aan!

Carnavalsvereniging Den Uil biedt lokaal promopakket aan!

De coronapandemie heeft een enorme impact op de financiën van zowel de verenigingen als de lokale ondernemers. Daarom heeft Carnavalsvereniging Den Uil het plan uitgewerkt om een ‘promopakket’ met Uilse streekproducten samen te stellen en deze voor een zeer aantrekkelijke prijs aan te bieden.

Ondersteund door vrijwel alle zelfstandigen van Horendonk

Dit geweldige initiatief is in samenwerking en met ondersteuning van vrijwel alle zelfstandigen van Horendonk tot stand gekomen. Daarom bevat elk pakket een sponsorboekje met alle ondernemers, die dit initiatief mogelijk hebben gemaakt. Op die manier kan CV Den Uil haar kas een beetje spijzen, wat op dit moment, door bijvoorbeeld een restaurantdag te organiseren, niet kan. Tegelijkertijd worden de lokale ondernemers van Horendonk ondersteund door ze extra te promoten en onder de aandacht te brengen in Essen en daarbuiten.

Een groot pakket voor een kleine prijs!

Het promopakket komt in een leuk draagzakje en is gevuld met diverse lokale biertjes, stroopwafels, verse eieren, chocomelk, appels in herbruikbare fruitzakjes, herbruikbare bierviltjes, vermouth, wijn, waardebonnen, lippenbalsem, handgel, honing, speculaas, paaseitjes, een paraplu en nog veel meer! Een prachtig pakket dat ruim € 50,- waard is en voor de zeer aantrekkelijke prijs van € 27,- wordt aangeboden, een unieke aanbieding dus!

Coronaproof levering

Bestellen kan tot uiterlijk 10 april. Maak € 27, – per mandje over op het bankrekeningnummer van Karnaval Den Uil: BE37 8002 1711 9828 met vermelding van je naam en leveradres. Contant betalen kan natuurlijk ook, bij Kevin Ooye, Over d’Aa 255, 0477/85.52.25.
E-mail: info@cvdenuil.be

De zakjes worden coronaproof aan huis bezorgd op zaterdag 17 en zondag 18 april.

Alvast hartelijk bedankt, namens Carnavalsvereniging Den Uil en de ondernemers van Horendonk!

Facebook204
Facebook
Twitter