Laatste nieuws:
Café ’t Centrum organiseert Het Grote Debat

Café ’t Centrum organiseert Het Grote Debat

Op een kleine maand van de gemeenteraadsverkiezingen nodigt café ’t Centrum de lijsttrekkers van alle Kalmthoutse politieke partijen uit om rond de tafel te zitten en te debatteren over verschillende thema’s.

Alle politieke partijen

Op het debat zullen alle politieke partijen, die dit jaar opkomen in Kalmthout, aanwezig zijn. Alle lijsttrekkers werden uitgenodigd. 2 lijsttrekkers hebben andere verplichtingen en vaardigen iemand anders van de lijst uit. Alle partijen krijgen zo de kans om de Kalmthoutenaar te overtuigen van hun partijprogramma.

Onderscheiden van andere debatten

Het Grote Debat wil zich onderscheiden van andere debatten die in de Noorderkempen georganiseerd worden, door een debat te zijn voor iedereen. Zowel jong als oud, jarenlang inwoner van Kalmthout of net verhuisd, geïnteresseerd in politiek of totaal niet, … De thema’s zullen iedereen aanspreken. Verder vraagt de organisatie de Kalmthoutenaar zelf om vragen in te dienen. Zo krijgen zij de kans om een antwoord te krijgen op hun eigen vragen.

Moderator Chris Van den Abeele

Het Grote Debat zal worden gemodereerd door Chris Van den Abeele, een bekend gezicht en nog meer: een bekende stem. Met meer dan 20 jaar ervaring als radio- en televisiemaker voor de VRT en ex-Kalmthoutenaar is Chris de juiste man op het debat in goede banen te leiden. Op de website www.readmylips.be staat dan ook zijn citaat: ‘Voor mij is een debat of een gesprek geslaagd als het geen boksmatch wordt en als het aan het publiek iets duidelijk maakt. Ik luister met een nieuwsgierig oor en warm hart naar de mensen. Maar in de bijzinnetjes verberg ik weleens een kritische noot.’

Het Grote Debat

Woensdag 19 september
Deuren: 19:00 Start Debat: 20:00
Grote Feestzaal Café ’t Centrum
Heidestatieplein 8
2920 Kalmthout

Facebook6
Facebook
Twitter
Visit Us