Laatste nieuws:
Café Rex schenkt dagcentrum De Vlotter een droogkast

Café Rex schenkt dagcentrum De Vlotter een droogkast

De Warmste Week ging ook aan café Rex niet ongemerkt voorbij en door een jazzfestival te organiseren werd er geld ingezameld. Fakelaki, een bekende jazzgroep uit Essen, en dj’s Gerwin Willemsen en Serge wilden hier graag hun medewerking aan verlenen.

Bijdrage leveren aan De Warmste Week

“We vonden dat we ook een bijdrage moesten leveren aan De Warmste Week”, vertelt Gert Raijmaekers, uitbater van café Rex, “Fakelaki had hier al eens opgetreden en wilde dat nog een keer doen in het kader van De Warmste Week. Ik vond dat een geweldig idee en het was meteen in orde! Halverwege het optreden ben ik met de hoed rondgegaan en er werd door iedereen heel gul gegeven. Ik heb het uiteindelijke bedrag verdubbeld en er een condensatie droogkast met warmtepomp voor gekocht, om die aan dagcentrum De Vlotter te schenken.”

Gert Raijmakers: Dankbaar dat we onze bijdrage konden leveren aan deze geweldige instelling!
Gert Raijmakers: Dankbaar dat we onze bijdrage konden leveren aan deze geweldige instelling!
Dagcentrum De Vlotter geweldig initiatief

“Ik ken verschillende mensen die bij De Vlotter werken en vind het dagcentrum een geweldig initiatief. Er komen daar veel Essenaren, zowel mensen met een beperking als begeleiders. Ik heb gevraagd wat ze nodig hadden en dat was een droogkast. Op donderdag 14 december is die geleverd door Javado, omdat ik het belangrijk vind dat de Essense middenstand gesteund en bij acties betrokken wordt. De mensen bij De Vlotter waren blij en dankbaar, net zoals wij dat waren. Blij en dankbaar dat we onze bijdrage konden leveren aan deze geweldige instelling!”

Grote foto: Alexander van der Wallen

LW

Facebook137
Facebook
Twitter
Visit Us