Brecht viert 11 juli

Buurtfeest of verenigingsactiviteit organiseren tijdens Vlaanderen Feest

Wil je in de periode van 24 tot en met 26 juni of van 1 tot en met 11 juli een straat- of buurtfeest of een plaatselijke verenigingsactiviteit organiseren? Dan kan je je kandidaat stellen via www.vlaanderenfeest.eu en een feestcheque ontvangen tot 180 euro. Je kandidaat stellen kan tot zolang er feestcheques beschikbaar zijn.

Vlaanderen Feest vindt plaats naar aanleiding van het Feest van de Vlaamse Gemeenschap en stimuleert een ‘feestival’ van geanimeerd gemeenschapsleven. De editie 2022 opent in het weekend van 25 en 26 juni en loopt daarna verder gedurende de 11-daagse van vrijdag 1 juli tot en met de Vlaamse feestdag van maandag 11 juli.
Download de folder via deze link en stel je kandidaat.

100e parkhappening op 11 juli

Op 11 juli viert de parkhappening haar honderdste editie! Omdat het met zo’n knaller iets meer mag zijn, kan je je op maandag 11 juli met het hele gezin al vanaf 14.00 uur komen uitleven! Er is een waaier aan activiteiten voorzien, mee georganiseerd door de cultuurdienst. Ontdek er meer over in onze volgende BrechtsNieuws die eind deze maand in de brievenbus valt!

Bron: Gemeente Brecht
Foto: PxHere