Laatste nieuws:
Burgemeestersfeest Essen maakt zich op voor nieuwe editie2

Burgemeestersfeest Essen maakt zich op voor nieuwe editie

Net zoals bij vele evenementen gooide het coronavirus ook bij het Burgemeestersfeest Essen in 2021 roet in het eten. Nu de strenge maatregelen terug wegebben, maakt de organisatie van het Burgemeestersfeest zich op voor een fantastische editie in 2022!

Op zaterdag 8 januari zal de Heuvelhal van Essen wederom worden omgetoverd tot een grote feestzaal waar élke Essenaar meer dan welkom is! We starten de dag met een gezellig brunch. ’s Avonds is iedereen in de Heuvelhal welkom voor een dansfeest. De internationale Tributeband “Queen Vision” en Essens bekendste DJ “Omdat Het Kan Soundsystem” zullen de dansvloer doen vollopen.

Goede doelen

Naast het plezier heeft het Burgemeestersfeest ook steeds een grote maatschappelijke meerwaarde. De opbrengst gaat namelijk integraal naar goede doelen en verenigingen die een duidelijke band met Essen hebben. Zo steunden we in 2021 met de brunchboxen de personeelsverenigingen van de Essense woonzorgcentra De Bijster en Sint-Michael. Voor de editie van 2022 rekenen we opnieuw op de burgers van Essen. Zij zijn de motor van onze gemeente en weten dus als niemand anders welke goede doelen financiële steun kunnen gebruiken. Belangrijk is wel dat het voorgestelde goede doel een duidelijke link heeft met de gemeente Essen en in het verleden nog niet werd gesteund door het Burgemeestersfeest.

Weet jij een goed doel?

Ken je een goed doel dat steun kan gebruiken? Laat dit weten via de website www.burgemeestersfeestessen.be met een korte motivatie Het comité bekijkt alle inzendingen en zal uiteindelijk goede doelen selecteren. De andere inzendingen houden we bij voor een volgende editie.

Steun via bedrijf

Wil je met je bedrijf graag de goede doelen van het Burgemeestersfeest steunen? Stuur een mailtje naar info@burgemeestersfeestessen.be en we bespreken graag de mogelijkheden.

Voor alle vragen: info@burgemeestersfeestessen.be