Laatste nieuws:
Burgemeestersfeest Essen 2021 komt naar u toe!

Burgemeestersfeest Essen 2021 komt naar u toe!

Reeds meer dan 50 jaar organiseert het burgemeestersfeestcomité van Essen het jaarlijks Burgemeestersfeest. Helaas zal de editie van 2021 er niet uitzien zoals we gehoopt hadden.

Achter de schermen waren we klaar om er opnieuw een fantastische editie van te maken met een lekkere brunch, en ‘s avonds een internationale artiest. Jammer genoeg gooit de COVID-19 ook in de organisatie van het Burgemeestersfeest roet in het eten.

Brunchboxen aan huis

De afgelopen jaren startte het Burgemeestersfeest ‘s morgens steeds met een gezellige en lekkere brunch. Dat gevoel willen we dit jaar houden. Via de website van het Burgemeestersfeest kan u een brunchbox bestellen. Deze wordt in de loop van de zondagvoormiddag 10 januari 2021 vervolgens bij u thuis geleverd. U kan kiezen uit een kidsbox, standaardbox of een deluxebox (mét bubbels!). Inschrijven hiervoor kan via de website: www.burgemeestersfeestessen.be. De prijs voor een volwassene bedraagt respectievelijk 15, 20 en 25 euro. Inschrijven kan tot en met 3 januari 2021.

Burgemeestersfeest Essen 2021 komt naar u toe!2

Goede doelen

Het Burgemeestersfeest nam ook elk jaar een maatschappelijke rol op. De coronacrisis leerde ons dat verbondenheid en samenhorigheid van een ontzettend groot belang is. Met de opbrengst van dit jaar willen we de personeelskring van de woonzorgcentra De Bijster en Sint-Michaël een hart onder de riem steken. De afgelopen maanden bleven zij zich met een ongelofelijke kracht inzetten voor de bewoners. Met de opbrengst willen we hen de kans geven om iets extra te doen.

Voor alle details en informatie kan iedereen terecht op onze website: www.burgemeestersfeestessen.be

Facebook75
Facebook
Twitter