Laatste nieuws:
Burgemeestersfeest 2023 wordt knaller van formaat!

Burgemeestersfeest 2023 wordt knaller van formaat!

Na de twee coronaedities zijn we helemaal klaar om terug een schitterend Burgemeestersfeest te organiseren. Op zaterdag 7 januari zal de Heuvelhal van Essen wederom worden omgetoverd tot een grote feestzaal waar élke Essenaar meer dan welkom is!

Brunchen met Gaston

Geen betere manier om het Burgemeestersfeest te starten dan met een stevige brunch. Tussen 10 en 13.30 uur kan je gezellig komen brunchen met vrienden en familie in de Heuvelhal. Volwassenen betalen 24 euro, kinderen tussen 6 en 12 jaar betalen 15 euro. Voor kinderen onder de 6 jaar is de brunch gratis.
Inschrijven hiervoor kan via de website: www.burgemeestersfeestessen.be.

Avondfeest wordt knaller van formaat

Om 20.30 uur openen we de deuren van de zaal en swingen we de pannen van het dak. De artiesten van QueenVision uit Italië brengen een fantastische muzikale tribute show met de voor iedereen bekende grootste hits van Queen’s zoals; We will rock you, we are the champions, somebody to love en I want to break free. Alle details zijn op een fantastische manier in de show verwerkt; de kostuums, het stage plan, de instrumenten, de originele tune en the looks. Maak daarna plaats voor Omdat Het Kan Soundsystem! Deze Essense(!) TikTok-legende maakte afgelopen zomer menig festival onveilig. Iedereen kan zijn dansbenen best alvast insmeren voor deze ‘shtampking’!

Goede doelen

Dit jaar steunt het Burgemeestersfeest verschillende goede doelen, nl. deze zes jeugdverenigingen met bouwplannen: Chiro Joho & Klavertje 4, Chiro Happy-Dorp, Chiro Essen-Centrum, Scouts Essen-Centrum & KSA Heidebloempje.

Voor alle details en informatie kan iedereen terecht op onze website: www.burgemeestersfeestessen.be

Steun via bedrijf

Wil je met je bedrijf graag de goede doelen van het Burgemeestersfeest steunen? Stuur een mailtje naar info@burgemeestersfeestessen.be en we bespreken graag de mogelijkheden.

SN

Facebook13
Twitter
Follow Me
Tweet
Nelen R - Timmerwerken - Dakwerken