Laatste nieuws:
Burgemeester schenkt €6.000,- aan Essense jeugdverenigingen

Burgemeester schenkt €6.000,- aan Essense jeugdverenigingen

In 2023 kon het Essense Burgemeestersfeest eindelijk terug onder normale omstandigheden doorgaan. Dat het een succes was, mag blijken uit de opbrengst. Burgemeester Gaston Van Tichelt (cd&v) had de eer om €6.000,- te verdelen onder drie goede doelen.

Drie doelen

De drie doelen zijn de bouwprojecten van Chiro Horendonk, Jeugdheem Essen (KSA Heidebloempje, Scouts Essen-Centrum en Chiro Essen-Centrum) en Chiro Happy-Dorp. “De jeugd is de toekomst en het is belangrijk om daarin te investeren”, zei burgemeester Gaston Van Tichelt bij de uitreiking. “Door hen financieel een duwtje in de rug te geven, willen we mee tonen, dat we hun bouwprojecten belangrijk en waardevol vinden voor de Essense gemeenschap.”

Burgemeester schenkt €6.000,- aan Essense jeugdverenigingen2

Voltreffer

Dat dit breed gedragen is, mocht blijken uit de opkomst van het Burgemeestersfeest 2023. Begin januari liep de Heuvelhad in Essen vol voor de ‘Queen Vision’, een Italiaanse coverband, en ‘Omdat Het Kan Soundsystem’, talent van Essense bodem. “Het was een echte voltreffer. Samen met de sponsors zorgen al deze mensen voor een geweldige opbrengst. Bedankt daarvoor!’”

Fantastische editie

Intussen staat de zomer voor de boeg. Daarna starten de voorbereidingen van het Burgemeestersfeest 2024 verder op. Noteer alvast zaterdag 6 januari in je agenda, want dan maken we er opnieuw een fantastische editie van!

Bron en foto: gemeente Essen

Facebook10
Twitter
Follow Me
Tweet
Zoetwater en zoutwater Aquaria - Brouwers Roosendaal