Laatste nieuws:
Nieuwmoer On Stage 2018 - Chiro Sloepie - Noordernieuws.be
Chiro Sloepie supportert voor de rode duivels op zaterdag

Bruisend Nieuwmoer on Stage begint met België-Tunesië op groot scherm

Nieuwmoer on Stage begint zaterdag zijn bruisende, gevarieerde weekend met de match België-Tunesië op groot scherm, waarbij iedereen vanaf 13:00 welkom is! Na deze spannende wedstrijd beginnen om 17:00 de optredens. Bekende namen passeren de revue.

Joo Joo Eyeballs bijt de spits af en laat de weg daarna vrij voor andere grootheden op hun terrein. Zoals Stadswacht met aansluitend Barking Bruce, die in 2015 de Clash van de Coverbands in Nederland heeft gewonnen. Lokaal talent Between Meadows en hun special guest geven hun beste kunnen weer en worden opgevolgd door een DJ set van Sven Ornelis. De avond eindigt in stijl met Dynamo Zjosss. Iedere muziekliefhebber komt deze avond gegarandeerd aan zijn trekken, ook op culinair gebied. Want er zal genoeg te eten en te drinken zijn.

Doran, Ida de Nijs, Michael Lanzo, De Melandos - Artiesten Nieuwmoer On Stage 2018 - Chiro Sloepie - Noordernieuws.be
Doran, Ida de Nijs, Michael Lanzo, De Melandos
Heerlijk snuisteren op de rommelmarkt

Zondag wordt het heerlijk snuisteren op de rommelmarkt die om 09:00 begint. U kan zich hiervoor inschrijven via Nieuwmoeronstage@hotmail.com. Voor een luttele €1,- per meter presenteert u al uw leuke spulletjes voor een geïnteresseerd publiek. Vroege vogels zullen heel wat leuke spullen weten te veroveren. Op het gezellige terras kan iedereen gezellig zitten, buurten en genieten van een heerlijk aperitief, verse tomatensoep en niet te versmaden ijs. Maar daar houdt het niet mee op! Om 14:00 zijn er swingende optredens van Doran, Ida de Nijs, Michael Lanzo en de Melandos. Genieten van muziek en lekkere smulgerechten, die natuurlijk heerlijk weggespoeld moeten worden. Kinderen zijn vanzelfsprekend meer dan welkom op deze superdagen en kunnen zich uitleven op een spannend springkasteel.

Nieuwmoer on Stage belooft ook deze keer weer een swingend, gezellig en kleurrijk weekend te worden. En de opbrengst is voor Chiro Sloepi. Dus dubbelop: genieten van een geweldig weekend én een tof doel steunen!

Adres
Feestzaal “De Schuur”
Nieuwmoer Dorp 20
2920 Kalmthout

Foto’s: VDM Produkties en Ingrid Walus

LW

Facebook73
Facebook
Google+
Twitter
Visit Us

Lees meer:

Wildertse kermis blijft een geweldig evenement!

Wildertse kermis blijft een geweldig evenement!

Gisteren, zondag 21 oktober, was de opening van de Wildertse kermis. Als het over de …

Japans fotomodel exposeert met Jorg Van Daele-

Japans fotomodel exposeert met Jorg Van Daele

Voor de eerste keer kan u in New Jorg Gallery, de galerij van de Kalmthoutse …

Veel deelnemers herfstwandeling Canina

Veel deelnemers herfstwandeling Canina

Het was zondag weer druk bij Canina. Veel hondenliefhebbers namen deel aan de Herfstwandeling, of …