Laatste nieuws:
Brico rommelmarkt - (c) noordernieuws.be 2018 - 64c

Brico organiseert grote rommelmarkt!

4 keer per jaar organiseert de Brico een leuk evenement. Dat kan van alles zijn en deze keer is er gekozen voor een grote rommelmarkt.

Dag van de Klant

Op zaterdag 6 oktober, de ‘Dag van de Klant’, organiseert de Brico van 09:00-17:00 een grote rommelmarkt op de Heikantstraat met mogelijke uitloper naar het Krinkelsbos. Terwijl je loopt te snuisteren in allerlei leuke spulletjes, kunnen de kinderen zich vermaken op het springkasteel. Er zal die dag ook een parkingverkoop zijn met veel leuke aanbiedingen en in de Brico zelf worden diverse demo’s gehouden.

Brico Rommelmarkt

Eten & Drinken

Het wordt een toffe dag op deze Brico rommelmarkt, waarbij natuurlijk ook aan de inwendige mens is gedacht. Carnavalsvereniging Den Heikant zorgt voor een toog met allerlei lekkers te eten en te drinken. De opbrengst hiervan is ter ondersteuning van de vereniging. Je kunt dus heerlijk genieten en meteen een goed doel steunen!

Zelf spulletjes verkopen?

De deelname aan de rommelmarkt is geheel gratis, maar je moet je wel voor 1 oktober inschrijven! Zonder inschrijving geen deelname. Het inschrijfformulier kun je via silvio.brico@telenet.be of dries.brico@telenet.be aanvragen. Op dit formulier kun je ook aangeven hoeveel meter je wil reserveren.
Neem zelf een tafel mee, en een tentje voor als het zou regenen en we maken er met z’n allen een gezellige dag van!

LW

Facebook44
Facebook
Twitter
Visit Us