Laatste nieuws:

Brasschaat Park Triatlon

Voor de 38ste keer wordt op zondag 26 juni 2022 de Brasschaat Park Triatlon voor senioren heren, dames en jeugd georganiseerd. De deelnemers kunnen zich wagen aan een kwart of achtste triatlon (zwemmen, fietsen en lopen). De eerste atleten starten om 12.00 uur met de zwemproef in de E10-plas en eindigen in het Park van Brasschaat. Daar worden ook de wisselzones ingericht.

Naar aanleiding van deze wedstrijd neemt de politie een aantal bijkomende verkeersmaatregelen zoals het instellen van een parkeerverbod in diverse straten.

Verkeersomleidingen

Het verkeer komende uit Schoten via de Elshoutbaan wordt omgeleid. Brasschaat is vanuit Schoten alleen bereikbaar via de Hortsebaan (Carrefour-Schoten) of via Sint-Jobsesteenweg (Sint-Job).

De Lijn

Op zondag 26 juni worden bepaalde bushaltes 730 en 780 niet bediend. Lijn 730 en lijn 780 wordt ingekort tot aan AZ Klina. De nodige signalisatie is voorzien aan de tijdelijke niet-bediende en tijdelijke haltes.

Park van Brasschaat

Het gemeentepark blijft voor iedereen toegankelijk en is het snelst bereikbaar via de omleidingswegen. De parkings in het gemeentepark blijven voor iedereen toegankelijk, m.u.v.parking 4a (kasteel van Brasschaat) en 4b (Remise).

Info over de omleidingen, het parcours en de verkeersmaatregelen kan je nalezen op www.brasschaat.be/verkeersomleidingen-nalv-triatlon-op-26-juni

MLH

Facebook21
Twitter
Follow Me
Tweet