Laatste nieuws:
Lancering BMW X2 - Meeusen Kalmtout - Noordernieuws.be - 77

BMW Meeusen stelt met rebelse party nieuwe locatie voor

Bij BMW Meeusen in Kalmthout houden ze niet van stilzitten. Zo halen ze constant het onderste uit de kan om de klanttevredenheid van hun publiek hoog te houden. Doordat ze een merk van wagens verkopen welke constant vernieuwen en innoveren willen ze hier zelfs zo ver voor gaan, dat ze een totaal nieuw gebouw zullen zetten. Hiervoor kocht BMW Meeusen de oude Wycams site (Brasschaatsteenweg 318 te Kalmthout). Waar eerst de alom geprezen en zeer gekende ‘Borstbollen’ werden gemaakt, zal binnenkort een nieuwe toonzaal staan voor nieuwe- en tweedehandswagens, nieuwe werkplaatsen, kortom.. alles nieuw!

We staan voor een veelbelovend tijdperk

“Als we kijken naar de uitbreiding van ons merk, dan staan we voor een veelbelovend tijdperk. Het jaar 2018 is door de CEO van de BMW Group in Duitsland uitgeroepen tot het jaar van de X. Terecht naar onze mening, want er komt dit jaar heel wat moois aan. Van de nieuwe X4 tot de nieuwe X7. De nieuwe BMW X2 zet de deuren voor het X-jaar echter niet zomaar open voor zijn grotere broers, hij trapt ze, met zijn rebelse karakter wagenwijd in!” zegt Stijn Meeusen, zaakvoerder.

Een rebelse X2-party

“Op dat rebelse karakter wensen we nu al in te spelen. De fabriekshal, die nog op onze nieuwe locatie staat, kan nu perfect dienst doen om deze wagen op een rebelse manier te lanceren. Wij nodigen onze klanten dan ook graag uit voor een rebelse X2-party, zodat zij als eerste kunnen kennis maken met deze nieuwe locatie. We zijn trots om dit met onze klanten te delen en vanaf deze zomer zullen we hier starten met de bouw van een nieuwe concessie.”

Special guest vanwege zijn perfectionisme

“Hoe perfect kan een rebelse wagen zijn om onze ‘special guest’ te zijn op deze rebelse party. De nieuwe BMW X2 heeft enkele mooie accenten die verwijzen naar het roemrijke verleden van BMW, waarbij het kenmerkende, robuuste profiel van een BMW X versmelt met de sportieve inborst van de coupé. BMW fanaten zullen ongetwijfeld de knipoog naar dat verleden ook terugvinden in de trapeziumvormige nieren, welke voor het eerst op een moderne BMW zijn toegepast. Hiernaast maakt het opvallende logo op de C-stijl het helemaal af wat design betreft.”

“Tot het nieuwe gebouw klaar is, zullen wij onze klanten de service geven die ze van ons gewoon zijn aan de Brasschaatsteenweg 60 te Kalmthout.” aldus Stijn Meeusen.

www.meeusen.bmw.be

Facebook8
Facebook
Twitter
Visit Us