Laatste nieuws:
Bloemencorso Loenhout

Bloemencorso Loenhout

Op zondag 9 september is het weer Bloemencorso in Loenhout! De stoet van met bloemen versierde praalwagens is het resultaat van maandenlang werk door vele vrijwilligers van de twaalf Loenhoutse buurtschappen.

Voorverkoop

Kaarten voor de Bloemencorso kosten 9 euro. Kaarten in voorverkoop zijn online te koop. In enkele eenvoudige stappen bestel je vanuit je luie zetel jouw toegangskaarten met 2 euro korting. Ook in de voorverkooppunten kun je vooraf kaarten met korting kopen.

Praktisch

Datum: zondag 9 september, van 14 tot 17.30 uur.
Prijs: inkom 9 euro (voorverkoop 7 euro). Tribunekaarten 4 euro. Kinderen onder de 12 jaar gratis.
Bereikbaarheid: bereikbaar met wagen (E19 Antwerpen-Breda, afrit 2 Loenhout. Parking: 2 euro) of trein (Antwerpen Centraal-Station Noorderkempen. Gratis pendelbus naar Loenhout.).

Rolstoelvriendelijk

In samenwerking met Inter-eventwerking vzw is het Bloemencorso Loenhout een toegankelijk evenement. Mensen met een beperking kunnen een beroep doen op assistentie door Inter-vrijwilligers en gebruik maken van toegankelijke toiletten, een voorbehouden parking en een speciale zone in het centrum. Reserveren is verplicht via de website.

​De dag na de corso

De dag na de bloemencorso kun je de afgewerkte praalwagens van dichtbij komen bezichtigen op het tentoonstellingsterrein bij sportcomplex De Dorens (Loenhout). Dit terrein is vanaf 10 uur ‘s ochtends geopend. Enthousiaste schoolkinderen leiden je rond langs alle corsowagens. Er is drinkgelegenheid in de kantine van Loenhout SK. De toegangsprijs bedraagt 3 euro.

Meer info

www.bloemencorsoloenhout.be

Bron en foto: gemeente Wuustwezel

Facebook14
Facebook
Twitter
Visit Us