Laatste nieuws:
Blauwe zone parking sporthal, voetbal en omgeving

Blauwe zone parking sporthal, voetbal en omgeving

Ondanks de verschillende pogingen van het gemeentebestuur om de gebruikers van de parking aan station Noorderkempen er niet voor te laten betalen, besliste NMBS om de parking vanaf maandag 5 oktober toch betalend te maken.

Blauwe parkeerzone

De gemeente is nu genoodzaakt om het parkeerbeleid in de omgeving aan te passen. Om een te grote parkeerdruk in de omgeving te voorkomen, wordt er een blauwe parkeerzone ingevoerd op de parking aan de voetbal/brandweer, aan de sporthal en in de rest van het industrieterrein De Ring.

Vanaf maandag 5 oktober leg je daar een parkeerschijf en mag je er vanaf maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 18.00 uur voor een periode van 4 uur parkeren. Het gaat om een tijdelijk politiereglement dat na een half jaar geëvalueerd wordt.

Parking station Noorderkempen

De tarieven van de parking aan station Noorderkempen vind je terug op de website van NMBS. Na onderhandeling van de gemeente met NMBS zal de parking ‘s avonds en in het weekend gratis ter beschikking gesteld worden van de gebruikers. Dit nog onder voorbehoud van een officiële goedkeuring door beide partijen:
van 19.00 tot 07.00 in de week;
van vrijdag 19.00 uur tot maandag 07.00 in de weekends.

Bron: gemeente Brecht
Foto: Pixabay

Facebook30
Facebook
Twitter
Visit Us